Sokos Hotels -ketju uudistaa


10.01.2018

Sokos Hotellien hotelliverkosto uudistuu. Break Sokos Hotel Flamingo Vantaalla laajenee ja Turun Seurahuone avautuu Solo-hotellina alkuvuonna 2019. Original Sokos Hotel Presidentin uudistus valmistuu kokonaisuudessaan syksyllä 2018.

Vantaalle syntymässä Suomen suurin hotelli

Sokos Hotellien hotelliverkosto uudistuu. Elämyshotelli Break Sokos Hotel Flamingo Vantaalla laajenee ja Turun Seurahuone avautuu Solo-hotellina alkuvuonna 2019. Original Sokos Hotel Presidentin uudistus valmistuu kokonaisuudessaan syksyllä 2018.

Break Sokos Hotel Flamingo laajenee

Suomen suurimmassa viihdekeskuksessa sijaitsevaan Break Sokos Hotel Flamingoon rakentuu parhaillaan 232 uutta hotellihuonetta kolmella eri teemalla. Laajennus on valmis loppuvuonna 2018. Hotelli saa myös uuden monikäyttöisen tapahtumatilan. Flamingon uusi lasitaloksi nimetty tila sopii niin cocktailtilaisuuksiin, juhlaviin illallisiin kuin autonäyttelyihin. Uusi elämystila täydentää Break Sokos Hotel Flamingon jo ennestään monipuolista tilavalikoimaa viihdepalveluineen.

Kahdeksas Solo-hotelli avautuu Turkuun

Sokos Hotellien Solo-perhe laajenee, kun Turun sydämeen avataan alkuvuonna 2019 uusi Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone. Uudistuksella tunnettujen turkulaisten arkkitehtien Erik Bryggmanin ja Ilmari Ahosen 1920-luvulla suunnittelema klassikkorakennus tuodaan modernisti nykypäivään. Jatkossa vieraat yllätetään Turun Seurahuoneella lukuisilla aistikkailla yksityiskohdilla kalusteista palveluinnovaatioihin. Hotelliin tulee 140 huonetta, kaksi ravintolaa, sauna ja gym. Arvokiinteistön peruskorjaus on 20 miljoonan euron investointi.

Jyväskylän Original Sokos Hotel Alexandra uudistuu

Original Sokos Hotel Alexandran uudistuksen ensimmäinen vaihe on valmis. Hotellin julkisivu, Jalo Kitchen & Lounge sekä 100 huonetta ovat saaneet täysin uuden ilmeen. Asiakkaat ovat kiitelleet uudistettuja hotellihuoneita niiden tyylikkäästä viihtyisyydestä. Myös hotelliaamiainen päivitettiin kokonaisuudessaan; nyt aamunsa voi aloittaa viherseinän ääressä tuoretta smoothieta nauttien. Uudistus jatkuu.

Legendaarinen Original Sokos Hotel Presidentti astuu uuteen aikakauteen

Helsingin keskustassa sijaitsevan hotelli Presidentin vuonna 2015 alkanut uudistustyö valmistuu syksyllä 2018. Uudistuksen myötä hotellista kuoriutuu tarinallinen, suomalaisia ilmiöitä kokonaisvaltaisesti esittelevä hotelli. Hotellin huonemaailmat; juhannus, talvimyrsky, hiljaisuus, sisu ja satumetsä, ovat designer Paola Suhosen käsialaa. Uudistuksen myötä myös kokoustilat, aula ja auditorio saivat uuden ilmeen. Bistro Manu on Pressan uusi kortteliravintola, joka tarjoaa rentoa ruokaa mestarien tapaan.

 

Lisätietoja uudistuksista: Petri Isomäki, myyntijohtaja, S-ryhmän hotellit, s-posti petri.isomaki@sok.fi, puh. 050 367 2671

 

Sokos Hotels on jakautunut kolmeen erilaiseen hotellityyppiin tarjotakseen yksilöllisiä hotellielämyksiä kaikille. Original-hotelli on sydämeltään suomalainen, tuttu ja turvallinen. Break-hotelli on paljon kaivattu tauko ja osa rentouttavaa tai aktiivista irtiottoa arjen keskellä. Solo-hotelli on joko klassikko tai syntyy sellaiseksi. Jokaisella Sololla on oma ainutlaatuinen luonne ja persoona. Sokos Hotels on Suomen vastuullisin, luotetuin ja arvostetuin hotelliketju. www.sokoshotels.fi