Sokos ja Emotion siirtävät 3+1 Päivää -kampanjan kesäkuulle


22.03.2021

Sokos-tavarataloketju sekä kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Emotion siirtävät 3+1 Päivää -kampanjansa kesäkuulle vallitsevan koronatilanteen takia. Alun perin kampanja oli suunniteltu pidettävän maaliskuussa.

Sokoksissa ja Emotioneissa on tehty koko koronapandemian ajan määrätietoista työtä koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Turvaväleistä pidetään tarkasti kiinni, käsihygieniasta huolehditaan ja töissä käytetään aina kasvosuojaimia. Myymäläpelisäännöistä muistutetaan mm. äänikuulutuksin ja julistein.

– Sokoksella ja Emotioneissa asiointi on turvallista ja asiakkaamme ovat viime vuoden aikana omaksuneet uudet korona-ajan käytännöt turvaväleineen, käsien desinfiointeineen ja maskien käyttöineen hienosti. Suomessa eletään koronaepidemian etenemisen kannalta kuitenkin ratkaisevia hetkiä, ja haluamme omalta osaltamme kantaa vastuumme ja välttää nyt sellaista kampanjointia, joka voisi koota suuren joukon ihmisiä myymälöissä yhteen. Uskomme ja toivomme, että kesällä kampanja voidaan järjestää valoisemmissa merkeissä, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan johtaja Mika Laakso SOK:lta kertoo.

Kampanjat erilaisine etuineen ovat S-ryhmän asiakkaille myös poikkeusaikoina tärkeitä. Korona-ajan kampanjoissa ruuhkat minimoidaan varmistamalla, että kassoilla ja muissa toiminnoissa on riittävästi henkilöstöä, jotta asiointi pysyy sujuvana eikä pitkiä jonoja synny. Aukiolot pidetään laajoina ja kampanjoiden kestoaikoja pidennetään tarvittaessa, jotta ruuhkia ei sitäkään kautta synny.

– 3+1 Päivää -kampanja on perinteisesti houkutellut ihmisiä myymälöihin, sillä kauneuden ja muodin tuotteita halutaan tutkia ennen ostopäätöstä. 3+1 Päivää -kampanja eroaa muista kampanjoistamme myös siinä, että siinä päiväkohtaiset tarjoukset ovat suuressa roolissa ja kampanjalla on tietty, vakiintunut kesto. Halusimme siirtää kampanja-aikaa mieluummin reilusti eteenpäin, jotta kampanja voidaan toteuttaa siinä muodossa, johon asiakkaamme ovat tottuneet, Laakso kertoo.

3+1 Päivää -kampanjan siirtoa lukuun ottamatta Sokos-tavaratalot ja Emotion-myymälät palvelevat asiakkaita normaalisti tehostettuja turvatoimia noudattaen. Myös Sokoksen verkkokauppa sokos.fi on käytössä normaalisti.

Yhteydenotot:
S-ryhmän mediapalvelu: viestinta(at)sok.fi, 050 472 2745