Sokos-Vaakuna -korttelin ravintolatarjonta vahvistuu Joensuussa


04.11.2015

Sokos-Vaakuna -korttelin ravintolatarjonta vahvistuu

Joensuun keskustassa Sokos-Vaakuna -korttelin vetovoima kasvaa, kun nuorekas ja monipuolinen kahvila-baari Coffee House avaa ovensa 18.1.2016.

– Coffee Houselle tehdään tilat Original Sokos Hotel Vaakunan vastaanoton ja Amarillon yhteydessä aiemmin olleisiin oleskelutiloihin. Samalla teemme Amarilloon pieniä tilamuutoksia ja tehostamme hotellin vastaanoton tiloja. Hotelli suljetaan 11. joulukuuta, koska vastaanottoa ei voi oikein siirtää niin, ettei se vaikuttaisi koko hotellin toimintaan, Hautasaari perustelee. Hotelli avataan niin ikään 18. tammikuuta.Sokoksen kauppakäytävällä kulkevat Joensuun suurimmat asiakasvirrat, joten näillä muutoksilla saamme sijoitettua kahvila-baarin arvoiselleen paikalle, PKO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari sanoo.


Hautasaaren mukaan Coffee Housen sijoittuminen tuo uutta mielenkiintoa Vaakunan ravintolakokonaisuuteen sekä mahdollistaa toiminnallisia uudistuksia.

– Esimerkiksi henkilöstölle voimme tarjota aiempaa joustavammin töitä eri yksiköistä nyt kun ne sijaitsevat fyysisestikin lähekkäin.

Coffee House toimi aiemmin osoitteessa Torikatu 24. Liiketilassa tapahtui vesivahinko elokuun alkupuolella, mistä lähtien yksikkö on ollut suljettuna. Coffee Housen tiloihin valui vettä kun katonrajassa kulkenut sadevesiputki rikkoutui rankan kaatosateen seurauksena. Kyseinen liiketila on PKO:n omistuksessa. Tiloihin on ollut kiinnostusta, ja niiden vuokraamisesta on keskusteltu. Mahdollinen uusi toimija tiedottaa asiasta, jos neuvottelut johtavat vuokrasopimukseen.


Lisätietoja: PKO, matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari, p. 010 762 2017