Spurttaa Sporttiklubiin!


20.09.2013

Suomen ja Tallinnan Sokos Hotellien ja Suomen Radisson Blu Hotellien yhteiseen Sporttiklubiin ovat tervetulleita kaikki kotimaiset urheiluseurat ja -joukkueet, joiden ryhmäkoko on vähintään 11 henkilöä. Ideana on, että joukkue hyötyy Sporttiklubin tuote- ja palvelukokonaisuudesta keskittämällä ostojaan S-ryhmän hotelleihin. Liittyminen klubiin on maksutonta.

– Harrastajajoukkueidenkin vaatimustaso kasvaa ja he haluavat majoittua reissuillaan mukavasti, mutta silti järkevään hintaan. Juuri tähän tarpeeseen on perustettu Sporttiklubi, jossa on pian jo 3 000 jäsenjoukkuetta, yritysmyynnin myyntiryhmän päällikkö Tommi Nöjd SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta esittelee.

Sporttiklubia kehitetään

Sporttiklubi tarjoaa jäsenilleen jo nyt monia rahanarvoisia etuja, joita kehitetään parhaillaan saadun palautteen perusteella.

– Sporttiklubista tehdään jäsenilleen entistä helpompi ja houkuttelevampi. Selkiytämme hinnoittelua per majoittuja -kohtaiseksi, suunnittelemme joukkueille sopivia ruokatuotteita ja varaamme joukkueiden käyttöön varasto- sekä palaveritiloja, Tommi Nöjd listaa uudistuksia.

Myös esimerkiksi junnujoukkueiden mukana matkaaville perheille voidaan varata hotelleista omat majoituskiintiöt erikoishinnoin.

Yhteistyössä urheilulajiliittojen kanssa

Sokos Hotellit ja Radisson Blu Hotellit tekevät tiivistä yhteistyötä jo tusinan valtakunnallisen urheilulajiliiton kanssa – Suomen Jääkiekkoliitosta Suomen Taekwondoliittoon. Valtakunnalliset sopimukset mahdollistavat jalkautumisen seuratasolle ja avaavat ovia alueelliselle yhteistyölle, josta Sporttiklubi on yksi esimerkki. Suunta on erityisesti lasten ja nuorten liikuntaan liittyviin kumppanuuksiin.

– Haluamme kannustaa etenkin lapsia ja nuoria liikkumaan. Kun sporttikipinä on kerran syttynyt, se hehkuu aikuisena ja vielä seniorinakin, Tommi Nöjd toteaa.