Staycation tyylikkäästi Turun sykkeessä


17.10.2019

Ihania kahviloita, tasokasta kulttuuria, pitkiä kävelyitä kaupungilla – ja kaksi uutta hotellia, joissa nauttia hemmottelevasta hotellielämästä Turussa.

Turku on niin kiva kaupunki, että lomallekaan ei tarvitse lähteä kotikaupunkia kauemmas. Varaa hotelliyö ja nauti hetki elämästä! Ihania kahviloita, tasokasta kulttuuria, pitkiä kävelyitä kaupungilla – ja kaksi uutta hotellia, joissa nauttia hemmottelevasta hotellielämästä.
 
Turku on Suomen ruokapääkaupunki – ja se kannattaa ottaa huomioon, kun viettää lomaa kotikaupungissa. Nyt on kerrankin aikaa juoda rauhassa kahvit, maistella viimeisimmät viiniuutuudet ja syödä pitkän kaavan mukaan – vaikka kaikki ruokalajit eri ravintoloissa.
 
Kumpi näistä on sinun hotellisi?
 
Vietä ihana hotelliyö 1920-luvun tyyliin sisustetun Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen ylellisissä huoneissa. Arkkitehti Jaakko Puron suunnittelemaan sisustukseen kuuluu pieniä yllätyksellisiä yksityiskohtia. Helminauhoja ikkunalaudalla, jalkakylpyaltaat saunaosastolla ja nyrkkeilysäkki kuntosalilla. Seurahuoneen sängyt ovat niin muhkeat ja ihanat, että niistä on vaikea poistua ja talon laadukasta aamiaista sanotaan yhdeksi Suomen parhaista. 
 
Gunnar Eatery & Bar ilahduttaa paikallisilla herkuilla; lähitilan lampaalla ja paikallisen leipomon leivällä. Tämä on heittämällä hotelli, josta ei tarvitse staycationin aikana poistua ollenkaan.
 
Original Sokos Hotel Wiklund on kuin oma pikku kaupunkinsa Turun sydämessä. Herkuttele hotelliaamiaisella, kokeile kauneushoitoa ja suuntaa sitten alakerran Sokos Wiklundille ostoksille. Italialaisittain Trattoriassa vai viinilasillisen äärellä VENNissä? Valitse illallispaikkasi Wiklundin viidestä erilaisesta makumaailmasta. Hissillä ajellaan yömyssylle Turun ensimmäiseen kattobaariin; Walo Rooftop Bariin.
 
Varaa heti oma Turku-staycation ja tule nauttimaan!