Taikaa Radisson Blu Hotelleissa


27.05.2013

Oletko nähnyt vuodetta, joka sijautuu itsestään? Entä pöytiä, joilla herkut vaihtuvat, kun olet hetken poissa? Radisson Blu Hotellit toivottavat lapsiperheet tervetulleiksi kesäiseen Taikaa-maailmaan.

Helsingissä, Espoossa, Turussa, Vaasassa ja Oulussa sijaitsevat seitsemän Radisson Blu Hotellia ovat kesälläkin lapsiperheiden kaverina tarjoten perhemajoitukseen sopivien huoneiden lisäksi ripauksen taikaa.

Hotellien Taikaa-maailmat, leikkipaikat, pikku yllätykset ja lasten omat ruoka- ja drinkkilistat tekevät kesälomareissusta elämyksen koko perheelle.

Oppia ja iloa!

– Sanoma Pro:n Oppi&ilo -sarjasta tutut hahmot ovat ampaisseet kesälomalle hotelleihimme. Summanmutikan tarinamaailman Yrre-oravaan ja Taikakissaan voi törmätä hotellien aulassa olevassa kuvaseinässä, jossa lapset voivat kuvauttaa itsensä osana Taikaa-maailmaa. Hahmot johdattavat lapset erilaisin tehtävin ja leikein oivaltamaan ja oppimaan uutta, Suomen Radisson Blu Hotellien markkinointipäällikkö Marileea Järnefelt esittelee kokonaisuutta, joka valmistuu kesän alussa.

Taikaa-maailma tuo hauskuutta myös niihin hetkiin, jolloin ei tunnu olevan mitään tekemistä. Tehtävät sopivat erityisen hyvin ala-asteikäisille koululaisille.

Tekemistä löytyy hotellin vastaanotostakin:
– Hotellien respoista saa lainaksi erilaisia seurapelejä, jotka ovat nyt todella pop. Konsolipelejäkin toki on, Marileea Järnefelt vinkkaa.

– Kaikki hotellimme tarjoilevat myös lapsille räätälöidyn kesäisen Taikaa-menun ja lasten oman aamiaispöydän herkkuineen.

Seaside Sea Life -tunnelmissa

Helsingissä merimaisemissa sijaitsevan Radisson Blu Seasiden kesään kuuluu Taikaa-maailman lisäksi Sea Life -paketti, joka sisältää mm. ilmaisen bussikuljetuksen kesälauantaisin 8.6.–10.8. ja pääsyliput Sea Life -merimaailmaan, Linnanmäen naapuriin.

– Pakettiin sisältyvät lapsille ilmaiset ateriat Viola-ravintolassamme. Lapsivieraita odottaa huoneissa Sea Life -teemaan liittyvä yllätys ja aamiaissalissa lapsia ilahduttavat Sea Life -pehmolelut. Saamme kesävieraaksemme myös Halihain, kertoo hotellipäällikkö Andreas Lindqvist Radisson Blu Seaside Hotellista, Sea Lifen virallisesta kotihotellista.

Seasidessa on 41 tilavaa perhehuonetta, joihin mahtuu 5-henkinenkin perhe. Huoneissa on mikroaaltouuni ja sinne saa lainaksi leikkikärryn täynnä leluja.

– Leikkinurkkauksemme saa Taikaa-silauksen kesän alussa. Juhannuksen jälkeen isosta kokoustilastamme taiotaan lapsille lisää leikkitilaa. Ja Viola-ravintolassa odottaa Taikalinna, Lindqvist listaa lasten suosikkeja.

Kaikki Helsingin Radisson Blu Hotellit myyvät myös Linnanmäki-paketteja.

Lisätietoja: www.radissonblu.fi