Tilaus netissä ja ruokaostokset voi noutaa Prismasta


16.12.2019

Tilaus netissä ja ruokaostokset voi noutaa Prismasta


Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) on aloittanut ruoan verkkokaupan, jossa asiakkaalla on käytettävissään Prisman laaja elintarvikevalikoima. Noutopistetilaukset tehdään prisma.fi/kauppakassi -nettisivustolla. Asiakas kirjautuu palveluun sisälle ja valitsee sieltä myymäläksi Prisma Joensuun. Valmiiksi kerätyt ostokset haetaan noutopisteestä, joka sijaitsee Prisman takana kuutostien ja Rinki-hyötykeräyspisteen läheisyydessä.

– Ruoan verkkokauppaa on toivottu meiltä erittäin paljon ja olemme iloisia, että pääsemme avaamaan tämän odotetun palvelun. Esimerkiksi lapsiperheet ovat toivoneet verkkotilaus- ja noutopistemahdollisuutta. He kokevat palvelun apuna arjessa, kun ruokaostoksiin kuluvan ajan voi käyttää muuhun elämiseen. Halusimme noutopisteen nimenomaan Prismaan, jossa asiakkaalla on erittäin laaja valikoima käytössään, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

Asiakas valitsee tilauksen yhteydessä haluamansa noutopäivän ja kellonajan. Noutopistetilaus tehdään viimeistään edellisenä iltana klo 24 mennessä ja aikaisintaan seitsemän vuorokautta ennen tilauksen noutamista. Myös maksu tapahtuu verkkokaupassa. PKO:n omistajat saavat Bonusta jopa 5 prosenttia sekä noutopisteostoistaan että keräilymaksusta. Kun tilaus on noudettavissa, asiakas saa tekstiviestillä ilmoituksen ja noutokoodin, jolla pääsee noutamaan tuotteensa noutopisteestä. Valmiiksi keräiltyjen ostosten nostaminen auton takaluukkuun on helppoa ja nopeaa kun ostokset saa kylmälokeroista ilman jonottamista. Ostokset noudetaan kylmä- ja pakastelokerikosta itsepalveluna, ja ostoksia voi noutaa kellon ympäri viikon jokaisena päivänä.
Verkkokaupassa ruoan keräilymaksu on S-Etukortilla 9,90 euroa ja ilman S-Etukorttia 16,90 euroa. PKO:n noutopistepalvelussa ei voi ostaa ikärajavalvottuja tuotteita, kuten tupakka- ja alkoholituotteita, eikä osaa käyttötavara- ja irtomyyntituotteista, kuten irtomakeiset ja Sushibar Itsudemon tuotteet.

PKO:lla on myös aiempaa kokemusta ruuan verkkokaupasta

– Olimme Suomessa ensimmäinen toimija, joka avasi päivittäistavaroiden internet-kauppapalvelun. Vuosi oli 1997, ja palvelu päättyi parin vuoden päästä kannattamattomuuteen. Tänä päivänä kehitämme ruoan verkkokauppaa siten, että voimme jatkossa tarjota myös ruoan kotiinkuljetuspalvelun. Tämän palvelun aloituksesta tiedotamme lisää myöhemmin, vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen sanoo.

Lisätietoja: PKO, vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen, p. 010 762 2035

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, joka tuottaa etuja ja palveluita asiakkaille 14 kunnan alueella Pohjois-Karjalassa ja Rautavaaralla. PKO:lla on eri puolilla maakuntaa noin 114 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 400 henkilöä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.