Toriparkki on avattu


24.10.2018

Toriparkki on avoinna palvelemaan keskustassa autoilevia.

Toriparkki on EuroParkin Autopay-kohde. Autopay-konsepti perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos.

Sisään- ja ulosajo
Koskikatu 2, 80100 Joensuu
Sisäänajo: Koskikadun ja Torikadun kulmauksesta.

Jalankulku
P1, Siltakatu (hissi)
P2, Torikatu (hissi)
P3, Koskikatu (hissi)
P4, Kauppakatu (ei hissiä)

Hinnasto
Maanantai-sunnuntai 24/7
2,00 €/ h (50 snt/ alkava 15 min)

Vuorokausi 24 h
24 h, yhtäjaksoinen pysäköinti (maks. veloitus/ vuorokausi): 14,00 €

Ei rajoitettua pysäköintiaikaa!
INVA-pysäköintilupa ei oikeuta maksuttomaan pysäköintiin hallissa.

Sopimuspysäköinti
Asiakaspalvelumme vastaa sopimuspysäköintiasioihin arkisin kello 8–16.

24 h: 100 €/ kk (sis. ALV)
Minimisopimusaika 2 kk
Irtisanomisaika yksi (1) kalenterikuukausi

Sähköautot
Latauspisteet hallissa kuudelle autolle. Sähköauton lataaminen aktivoituu latauspisteillä VoimaPiste-asiakkaille verkkokaupasta ladattavan sovelluksen tai postitse toimitetun RFID-avaimen avulla. Myös tekstiviestimaksaminen latauslaitteilla on mahdollista.

Autopay-maksuvaihtoehdot
Pysäköinnin maksaminen onnistuu ajoneuvon rekisterinumerolla. Maksuvälineinä maksuautomaateissa, 48 h maksamisessa ja rekisteröitymisen yhteydessä käyvät Visa- ja Mastercard-maksukortit.

1. Maksa pysäköintisi ennen ulosajoa maksuautomaattiin
Pysäköintimaksun voit suorittaa maksuautomaattiin lähtiessäsi. Syötä maksuautomaattiin autosi rekisteritunnus, seuraa näytön ohjeita ja maksa pysäköinti. Autopay-maksuautomaatissamme käyvät maksuvälineenä Visa- ja Mastercard-maksukortit (ei käteinen raha). Maksun jälkeen sinulla on 15 minuuttia aikaa ajaa ulos. Maksuautomaatit sijaitsevat jalankulkuissa portaiden läheisyydessä hallitasolla.

2. Autopay 48 h -maksaminen
Voit maksaa pysäköinnin maksukortilla 48 tunnin sisällä ulosajosta osoitteessa: oma.europark.fi.

3. Automaattinen veloitus maksukortilta
Voit rekisteröityä Autopay-käyttäjäksi joko maksuautomaatilla tai osoitteessa oma.europark.fi. Rekisteröitymällä voit jatkossa pysäköidä mihin tahansa Autopay-kohteeseemme ja tulevat pysäköintimaksusi veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi. Jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköintimaksun suorittamisesta maksuautomaattiin paikan päällä.

4. Mobiilimaksaminen
Voit maksaa pysäköinnin mobiilimaksulla EasyPark-älypuhelinsovelluksilla. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt autosi alueelle. Tarvitset pysäköinnin aloittamiseen ajoneuvosi rekisterinumeron. Ajaessasi alueelta ulos EasyPark lopettaa automaattisesti pysäköinnin puolestasi. EasyPark alue 719.

5. Lasku kotiin
Lähetämme laskun postitse kotiisi toteutuneen pysäköintiajan mukaan, mikäli et ole maksanut pysäköintiä millään yllä mainituista maksutavoista (kohdat 1-4). Lisäämme laskuun laskutuslisän 5 €. Laskutusta varten ajoneuvon omistaja-/haltijatiedot tarkistetaan Liikenteen turvallisuusvirastolta Trafilta. Laskuvaihtoehto on käytössä vain niiden ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija- ja/tai omistajatiedot on saatavilla Trafin tietokannasta.

Tervetuloa!