Uusi ikärajaton MAINDAY-tapahtuma Sirkkalan puistossa 31.7.


20.03.2024

MAINDAY on PKO:n järjestämä uusi hiphop- ja R’n’B-musiikkiin keskittyvä tapahtuma, joka järjestetään keskiviikkona 31.7.2024 Sirkkalan Puistossa. Tapahtuma on ikärajaton. MAINDAYssä esiintyvät tulevana kesänä Gettomasa, Jambo, Pihlaja sekä Ares & Bizi.

Joensuun kesän tapahtumakenttä saa uuden tulokkaan, kun Pohjois-Karjalan Osuuskauppa järjestää ikärajattoman MAINDAY-tapahtuman ensimmäistä kertaa kesällä 2024. Pääpäiväksi kuvattu tapahtuma soi keskiviikkona 31.7.2024 Joensuun Sirkkaan Puistossa tarjoten kotimaisen rap- ja r’n’b-kentän kirkkaimpia nimiä. Lavalle elokuisena keskiviikkona nousevat maamme kuunnelluimpiin artisteihin kuuluva Gettomasa, valloittavalla energialla hurmaava Jambo, R’n’B-tähti Pihlaja sekä uuden aallon äänet Ares & Bizi.

– Olemme hetken aikaa miettineet kuinka Osuuskaupparockin infraa voisi hyödyntää laajemmin ja kuinka huomioida myös maakunnan nuoremmat musiikin kuluttajat. Kotimainen räppi voi tällä hetkellä erittäin hyvin ja mielestämme ansaitsee oman päivänsä monipuolisemman Osuuskaupparockin ohelle, kommentoi PKO:n ryhmäpäällikkö Erno Pennanen tulevaa.

Osuuskaupparockista poiketen tapahtuma on ikärajaton ja ajoittuu enemmän alkuiltaan. Tapahtuma-alueella on ikärajaton alue omilla palveluilla ilman anniskelua. Myyntiin tulee K18-lipun lisäksi edullisempi ikärajaton lippu, jonka voi ostaa myös täysi-ikäinen, mutta lipulla ei pääse anniskelualueille.

– MAINDAYn tähdet ovat tuotannollisesti viikonlopun artisteja kevyempiä, joten saamme keskiviikolle kompaktin paketin, joka ei soi yömyöhään. Portit tullaan aukaisemaan kello 17 ja viimeinen artisti lopettaa noin kello 22. Tavoitteena on tehdä tapahtumasta vuosittainen osa tapahtumatarjontaamme, Pennanen innoissaan jatkaa.

Ennakkoliput tulevat myyntiin Livetoon torstaina 21.3. kello 9. Myynnissä on K18-lippu hintaan 32,50€/35€ sekä ikärajaton lippu hintaan 27,50€/30€. Mainitut hinnat sisältävät palvelumaksut. Edullisempi hinta S-asiakasomistajille kautta maan.