Valio -paikallista herkkua Pohjois-Karjalasta


25.04.2014

Puhtaan pohjoisen jäljittelemätön maku

Valio Polar® juusto on Suomen suosituimpia juustoja.  Joensuussa Polar® juuston valmistus alkoi 1990-luvun puolivälissä.  Polar® tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti vastaamaan kuluttajan makumieltymyksiä. Uusin tulokas tuoteperheeseen on aidolla lepällä savustettu Valio Polar® Leppäsavuviipale.

Valion Joensuun tehdas valmistaa kolmanneksen kaikista Valion juustoista. Joensuussa juustot valmistetaan pohjoiskarjalaisesta maidosta, joka on matkannut jalostettavaksi keskimäärin 79 kilometriä. Valion Joensuun juustolassa työskentelee noin 160 henkilöä. Kaikkiaan Valio ja maidontuottajat työllistävät Pohjois-Karjalassa ja sen ympäristössä lähes 2 800 henkilöä.

Kuvassa: Anni Alakotila, tuotantovastaava, Valion Joensuun tehdas