Yhteistä hyvää Kiteen Pallon pelissä 6.6.2023


07.06.2023

PKO ja Kiteen Pallo järjestivät KiPa – Manse PP -ottelun yhteydessä Yhteistä hyvää -hyväntekeväisyyskeräyksen 6.6.2023. Tempauksessa kerättiin hyväkuntoisia pesäpallo- ja kesäurheiluvälineitä Pohjois-Karjalan vähävaraisten perheiden hyväksi. Kiitos kaikille lahjoittajille ja Prisman Jelpille urheiluvälineiden kuljettamisesta MLL Kiteen paikallisyhdistys ry:lle!

Tapahtumassa kerättiin muun muassa

– 5 pesäpallomailaa
– 2 pesäpallokypärää
– 3 räpylää
– pelipaitoja

ja paljon muita urheiluvälineitä lahjoitettavaksi MLL Kiteen paikallisyhdistys ry:n kautta vähävaraisille perheille.

Aiemmin tänä vuonna järjestetyt tempaukset ovat olleet 15.1. Joen Jujun pelissä talvi- ja sisäliikuntavälineiden keräys, 18.2. lentopallojen ja muiden urheiluvälineiden keräys Karelian Hurmoksen pelissä, 9.3. sisäliikuntavälineiden keräys LeBa -96:n pelissä, 15.4. uintivarusteiden keräys Joensuun Uimaseuran uintikisoissa sekä 27.5. jalkapallo- ja kesäurheiluvälineiden keräys JIPOn pelissä.

 

PKO:n ja urheiluseurojen Yhteistä hyvää -tempaukset

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) ja urheiluseurat järjestävät hyväntekeväisyystapahtumien sarjan vähävaraisten perheiden ja nuorten hyväksi. Tapahtumien yhteydessä kerätään hyväkuntoisia urheiluvälineitä lahjoitettaviksi. Tapahtumien markkinoinnista ja lahjoitettujen tavaroiden kuljettamisesta Hope ry:lle ja MLL Kiteen paikallisyhdistys ry:lle huolehtii PKO. Lahjoitukset perheille ohjaa eteenpäin Hope ry ja Kiteellä MLL Kiteen paikallisyhdistys ry.

– Kun me PKO:ssa kysyimme omistajiltamme, mihin he haluaisivat meidän suuntaavan hyväntekeväisyystekojamme, tärkeimmäksi kohteeksi mainittiin oman maakuntamme nuoret ja vähävaraiset perheet. Osuuskaupan halutaan tekevän osansa nuorten syrjäytymisen vastaisessa työssä. Tarvetta ovat voimistaneet korona-aika ja perheiden lisääntynyt taloudellinen epävarmuus. Apua tarvitsevien perheiden joukko on laajentunut, toimitusjohtaja Juha Kivelä taustoittaa.

– Hyväntekeväisyystempaukset ja junioriurheilun tukeminen ovat käytännön vastuullisuustekoja, joilla sekä toteutamme PKO:n tavoitetta tehdä Pohjois-Karjalasta entistä parempaa paikkaa elää, että toimimme yhteistä hyvää -arvomme mukaisesti, Petri Vähä toteaa.

 

Seuraava Yhteistä hyvää -tempaus:

12.7. Joensuun Maila Naiset – Manse PP