Yhteistyöllä urheiluseuroille lisää euroja: Katajan tuotteet myyntiin Prisma Joensuuhun


26.09.2023

Kataja Basket -koripallojoukkueen fanituotteita on tiistaista 26.9. lähtien myynnissä Prisma Joensuussa. Kyseessä on uusi päänavaus Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) ja paikallisten urheiluseurojen yhteistyössä.

– Inflaation laukatessa myös urheiluseuratoiminnassa mietitään koko ajan mahdollisuuksia saada lisätuloja. Pyrimme kasvattamaan fanituotemyyntimme osuutta Kataja Basketin liikevaihdosta, ja siksi on äärimmäisen hienoa saada tuotteitamme myyntiin vilkkaasti asioituun Prisma Joensuuhun. Tämä täysin uudenlainen yhteistyö tuo meille lisänäkyvyyttä tavoittaen ostajia, jotka eivät välttämättä muuten törmäisi tuotteisiimme. Olemme suunnitelleet ja tilanneet erän uusia fanituotteita, joista osa on tarjolla ainoastaan Prismassa, joten kannattaa todella käydä tutustumassa myyntihyllymme tyylikkääseen tarjontaan, Kataja Basketin toiminnanjohtaja Johannes Lasaroff sanoo.

Tuotteet ovat myynnissä Prisman urheiluosastolla Kataja Basketin tunnuksin somistetussa myyntihyllyssä.

– Kilpaurheilussa PKO on useiden eri joukkuelajien ykkösjoukkueiden pääyhteistyökumppani. Haluamme omalta osaltamme tukea seuroja myös lisämyynnin tekemisessä ja siksi on hienoa päästä aloittamaan tämä yhteistyö. Nyt faneilla on mahdollisuus ostaa seuratuotteita seitsemänä päivänä viikossa pitkillä aukioloajoilla. Tämä on yksi käytännön teko, jolla toteutamme PKO:n missiota tehdä Pohjois-Karjalasta entistä parempi paikka elää. Mitä enemmän täällä on hyvinvoivia urheiluseuroja ja erilaisia tapahtumia sitä parempi paikka maakunta on elää, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

Kivelä korostaa sitä, että yhteistyö fanituotemyynnissä on tasapuolinen tapa tukea seurojen toimintaa. Myös muilla yhteistyöseuroilla on halutessaan mahdollisuus fanituotemyyntiin Prismalla, ja PKO:lla on ollut aiheesta keskusteluja useamman seuran kanssa. Tärkein edellytys myynnille on se, että seura pystyy varustamaan tuotteensa myynnin mahdollistavilla EAN-koodeilla. Yhteistyön tarkemmista yksityiskohdista voi kysyä prismajohtaja Olli Kontiaiselta. PKO:n yksiköistä fanituotemyyntimahdollisuus on vain Prisma Joensuussa, jonka tilat mahdollistavat uuden tuoteryhmän tuomisen myymälään.

– Nyt on hyvä hetki käydä ostamassa fanituotteita, jotta pääsee seuraväreissä kannustamaan Katajaa europelien karsintaturnauksessa, Kataja Basketin toiminnanjohtaja Lasaroff sanoo.

 

Kataja Basket taistelee FIBA Europe Cup -lohkopaikasta 3.–5. lokakuuta PKO-turnauksessa.

Lasaroff sanoo, että edessä oleva kolmepäiväinen rutistus ei onnistuisi ilman tukijoukkoja.

– Tällaisen sirkuksen tuonti kaupunkiin vaatii paljon rahaa, järjestelyä ja talkootyötä. Se on myös konkreettinen toimenpide, jolla lisäämme tavoitteidemme mukaisesti Joensuun kansainvälisyyttä. Kiitos etenkin PKO:lle tuesta turnausjärjestelyjen mahdollistamiseksi.

– Haluamme tukea Katajaa kohti lohkovaihetta, koska europelien kautta Joensuu ja koko Pohjois-Karjala saavat uudenlaista näkyvyyttä eri puolilla Eurooppaa. Europelit ja niissä pärjääminen auttavat Katajaa myös jatkossa hyvien ulkomaalaisvahvistusten houkuttelemisessa Joensuuhun, PKO:n toimitusjohtaja Kivelä sanoo.

 

Lisätietoja:
Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä, PKO, 010 762 2034, petri.vaha@sok.fi
Toiminnanjohtaja Johannes Lasaroff, Kataja Basket ry, 050 493 3304