Eetu Lätti loi itselleen työtehtävän, jota ei aikaisemmin ollut

Eetu Lätti loi itselleen työtehtävän, jota ei aikaisemmin ollut

Joensuun Prisman käytävillä kävellessäsi olet todennäköisimmin pistänyt merkille ja kenties ihastellut suunnittelijana työskentelevän Eetu Lätin käsialaa olevia projekteja, kuten valaisinosaston Eglo-shopia ja Rauta-Prisman Jelppiä. Eetun käsialaa ovat saattaneet olla myös graafiset työt ja sosiaalisen median tuotannot, joihin olet törmännyt. 

Minun ura on kestänyt nyt hieman yli 10 vuotta ja se on ollut hyvinkin moninainen. Olen aloittanut aikoinaan myyjän tehtävistä kodintekniikan osastolta, siitä edennyt tuoteryhmävastaavaksi ja siitä esimiesvalmennuksen kautta lähtenyt markkinoinnin ja viestinnän puolelle. Nykyisen työtehtäväni olen saanut itse luoda, ei tämmöistä työtehtävää ole aikaisemmin ollut. Muusta osuuskaupasta ei taida löytyä vastaavaa.

Toimin täällä Joensuun Prismassa suunnittelijana. Vastaan meillä myös markkinoinnista ja osittain viestinnästä sekä sosiaalisesta mediasta. Työtehtäviin kuuluu graafista suunnittelua, sosiaalisen median tuotannon juttuja sekä moninaisia projekteja. Siitä yhtenä hyvänä esimerkkinä on Prismassa tuttu näky, valaisinosaston Eglo-shop, joka on suunniteltu ja pystytetty ihan omin kätösin yhteistyössä Eglon kanssa.

Minun työssä parasta on se, että joka päivä saa tehdä omannäköisiä juttuja ja joka päivä oppii uutta. Yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Tässä pääsee toteuttamaan itseään ihan reilulla kädellä.

PKO on ollut minulle joustava erittäin paljonkin. Tässä Prisma-uran aikana on ehtinyt syntyä kolme lasta ja siinä on tarvittu välillä paljonkin joustavuutta. On ollut mahdollista olla lasten kanssa kotona ja sairastumisten kanssa keksitty minulle vaihtoehtoisia työskentelytapoja, jotta olen voinut olla perheen tukena. Tietenkin nykyiset työtehtävät mahdollistavat myös etätyöskentelyn.

Kun on ollut mahdollista luoda itselleen työtehtävän, jota ei ollut edes olemassa ja näkee oman työn tuloksia jo ihan käytävillä kävellessä, niin ei voi muuta kuin todeta, että kyllä tämä on minun näköinen työpaikka!