Elämäntäyteinen Sirpa Rouhiainen nauttii työstään vielä eläkkeelläkin

Elämäntäyteinen Sirpa Rouhiainen nauttii työstään vielä eläkkeelläkin

Sirpa Rouhiainen on elämäntäyteinen eläkeläinen, joka halusi lykätä työelämän taakse jättämistä saavutettuaan eläkeiän. Hänen työnsä PKO:lla sisältää tarjousten tekemistä ja asiakastapahtumien järjestelyistä huolehtimista yhdessä muun PKO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan henkilökunnan kanssa. Lue lisää ja tutustu Sirpan uratarinaan!

Olen Sirpa Rouhiainen, eläkeläinen ja työskentelen PKO:lla matkailu- ja ravitsemiskaupan myyntipalvelussa. Olen ollut jo toista vuotta töissä täällä eläkkeellä ollessani ja edelleen on ilo tulla töihin. Työkaverit ovat tosi mahtavia ja koko talo on oikeastaan ottanutminut vastaan tosi hyvin. Täällä todella tuntee kuuluvansa joukkoon. 

Tulin aikoinaan ihan sattumalta tänne Joensuuhun. En ollut koskaan käynyt edes Pohjois-Karjalassa. Joensuuhun oli avattu muutamaa vuotta aikaisemmin hotelli Kimmel, jonne tulin töihin ravintola- ja kokouspuolelle. Siitä pian siirryinkin vastaanottovirkailijaksi, jonka jälkeen innostuin myynti- ja markkinointipuolesta enemmän. 

Minulla on kaupallinen koulutus,koska kävin lukion jälkeen vielä kauppaopiston ja työn ohessa opiskelin vielä kolme vuotta myyntiä ja markkinointia Helsingin markkinointi-instituutissa. Opinnoistani innostuneena siirryin lopulta PKO:lle myyntipalveluun, kun sieltä vapautui työpaikka. 

Myyntipalvelussa tekemäni työ on monipuolista. Teen tarjouksia ja huolehdin asiakastilaisuuksien suunnittelusta yhdessä asiakkaiden ja muun PKO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan henkilökunnan kanssa. Matkailu- ja ravitsemiskaupan myyntipalvelu myy kaikkia PKO:n ravintoloita ja hotelleja ja niiden palveluita. Pääsääntöisesti teen kahdesta neljään työpäivää viikossa. Kiireisimpinä aikoina, kuten pikkujoulujen tai ampumahiihtokilpailujen aikaan, olen tosin tehnyt viittäkin päivää viikossa töitä. 

Parasta työssäni on onnistumisen tunteet, on hienoa saada kiitosta asiakkailta ja varaajilta siitä, että kaikki on sujunut erinomaisesti ja tulevat mielellään toisenkin kerran.  

Tässä matkan varrella arvostus PKO:ta kohtaan on kasvanut koko ajan. PKO pitää hyvää huolta yksiköistään ja muista paikoista esimerkiksi korjaamalla hotelleja, ravintoloita sekä rakentamalla uusia. Tuotteemme on hyvässä kunnossa ja hyvää tuotetta on ilo myydä. 

Kyllä voisin sanoa, että PKO on minun näköinen työpaikka!