Kaipuu sai Tiina Hytin palaamaan PKO:lle

Kaipuu sai Tiina Hytin palaamaan PKO:lle

Joensuun Prismassa S-Pankin toimipisteestä tuttu Tiina Hytti palvelee asiakkaitaan aina sellaisella intohimolla ja lämmöllä, että asiakkaat ovat palautteissaan luonnehtineet häntä jopa “Meidän Tiinaksi”. Tiina ehti olla poissa Prismasta 14 vuotta, mutta onneksemme kaipuu PKO:lle toi hänet takaisin. 

Minun taipaleeni PKO:lla alkoi ensimmäisen kerran jo vuonna 1996. Tulin sellaisen ison haun kautta ja viihdyin hieman yli kymmenen vuotta tehden aika paljon kaikkialla tässä talossa hommia. Minulla oli jo silloin tosi hyvät olot täällä. Lapset oli kuitenkin sen verran pieniä, että piti harkita jo päivätyötä ja lähteä vähän kokeilemaan muita juttuja. Siinä vaiheessa meillä oli oma yritys. Suoritin LKV-tutkinnon ja olin 14 vuotta pois tästä talosta.

Asiakkaan alusta loppuun asti palveleminen on ollut minulle aina todella tärkeää. Jokaisen asiakastilanteen yhteydessä tavoitteena on, että asiakas lähtee tyytyväisenä. Vaikka kiinteistöjen ja ihmisten yhdistäminen oli palkitsevaa myös siltä osin, niin minulla oli kuitenkin koko ajan vähän sellainen olo, että minä kaipasin tänne. Siksi tämä on oikeastaan eräänlainen kotiinpaluu ollut minulle. Kuin olisin tullut tänne paluumuuttajana takaisin omaan kotiin - ja nyt tuntuu hyvältä!

Tällä hetkellä työskentelen pankkipisteellä Prismalla. Takana on hyvät neljä kuukautta tätä uutta työtä ja oppimisvaihetta. Työtehtävät ovat monipuolisia ja pääsee pankkipisteellä olon lisäksi olemaan tarvittaessa avuksi muuallakin.

PKO on minun mielestä turvallinen työnantaja, erityisesti ajatellen omaa ikääni, 56 vuotta. Jos tulee vastaan esimerkiksi jotakin terveydellistä vaivaa, kuten niitä tulee varmaan meille kaikille jossakin vaiheessa, niin silloin on mahdollista vaihtaa työpistettä tai työtehtävää sen mukaan. PKO todella tukee siinä, että pystyy jatkamaan työelämää eläkeikään asti.

Meillä on myös tunnetusti tosi hyvät henkilöstöedut. Uutena henkilöstöetuna on rahastointimahdollisuus. Voimme esimerkiksi rahastoida vuosittaiset palkkiomme suoraan ja tietysti sitä myötä ne kasvaa sitten siellä potissa vaikka meidän eläkerahastoiksi.

Paluumuuttajana voin sanoa, että minulla on tällä hetkellä miun oman näköinen työpaikka!