Monipuolinen ammattiosaaminen saattoi Pia Hämäläisen palvelupäälliköksi

Monipuolinen ammattiosaaminen saattoi Pia Hämäläisen palvelupäälliköksi

Lapsuuden haaveammatteihin kouluttautunut Pia Hämäläinen ehti tutustua PKO:hon työskennellessään ravintolan puolella opiskeluvuosinaan. Kun Prismaan avattiin ensimmäinen parturi-kampaamo, hän tiesi mitä tehdä. Lopulta intohimo johdatti hänet monen mutkan kautta esimieheksi.

Tällä hetkellä toimin palvelupäällikkönä eli S-parturi-kampaamo Prisman esimiehenä. Suunnittelen muun muassa työvuorot ja työsuhteeseen liittyviä asioita. Toimin myös meidän yhteisessä ajanvarauksessa.

Ihan alun perin tulin töihin PKO:lle ravintolan puolelle. Opiskelin silloin parturi-kampaajaksi ja työskentelin ravintola Tempossa opiskelujen ohessa. Valmistumisen jälkeen työpaikka luonnollisesti vaihtui oman alan töihin parturi-kampaajana ja opiskelin vielä kosmetologiksi.

Vuonna 2009 Prismaan avattiin parturi-kampaamo. Kyseessä kun oli jo tuttu työnantaja, niin hain takaisin PKO:lle parturi-kampaajaksi ja kosmetologiksi. Muutamien työvuosien jälkeen vaihdoin sairauden vuoksi toimialaa kaupan puolelle ja työskentelin S-marketissa vajaan parin vuoden ajan. Mieleeni alkoi hiipiä ajatus koulunpenkille paluusta ja päädyinkin opiskelemaan vielä merkonomiksi. Valmistumiseni jälkeen S-kauneuteen haettiin hoitolavastaavaa äitiysloman sijaisuuteen. Sijaisuuden jälkeen ehdin työskennellä puoli vuotta toisen työnantajan palveluksessa taloushallinnon asiantuntijana, kunnes avautui tämä esimiespaikka, johon hain ja täällä ollaan!

PKO:ssa on parasta ihmiset. Ihan kaikki, joiden kanssa täällä työskentelee, ei pelkästään tämän oman yksikön ihmiset. Meillä on tosi hyvä yhteishenki ja työporukka täällä koolla. Meillä on myös tosi hyvät koulutusmahdollisuudet. Itse olen käynyt muun muassa myynnin ammattitutkinnon, talouskoulun, oppilaanohjaajakoulutuksen ja nyt uusimpana kävin työn ohessa lähiesimiestyön ammattitutkinnon.

Lisäksi PKO on minun mielestäni tosi hyvä työnantaja. Sellainen turvallinen, kun on myös iso työnantaja. On näitä koulutusmahdollisuuksia ja tosi hyvät henkilöstöedut. PKO pitää kyllä huolta työntekijöistään.

Kyllä PKO on minun näköiseni työpaikka!