Nykyaika ja karjalainen perinne kohtaavat Bomballa Tiina Pikkaraisen otteessa

Nykyaika ja karjalainen perinne kohtaavat Bomballa Tiina Pikkaraisen otteessa

Vierailu Nurmeksen Bomban talossa tai Trattoria Pielisessä ei jätä ketään kylmäksi! Onhan siellä vastassa vuoropäällikkönä työskentelevä PRO-finalisti Tiina Pikkarainen, jonka lämmin, sydämellinen ja ammattitaitoinen sekä tietenkin karjalainen otteensa ei jää keneltäkään huomaamatta. Milloinkohan sitä pääsisi seuraavan kerran Bomballe?

 Olen Tiina Pikkarainen. Työskentelen vuoropäällikkönä Bomban talossa ja Trattoria Pielisessä. Aloitin Bomban talossa noin 17 vuotta sitten. PKO:lainen minusta tuli luonnollisesti vasta vuonna 2016, kun Bomban alue siirtyi Pohjois-Karjalan Osuuskauppalle. PKO rupesi määrätietoisesti kehittämään aluetta ja minulla on ollut etuoikeus olla mukana kehittämistyössä.

Tämän työn yksi parhaimpia puolia ovat työtehtävien moninaisuus ja onnistuneen palvelukokonaisuuden mahdollistaminen meidän asiakkaille. Työvuorossani huolehdin meidän ihanista asiakkaistamme. Ohjaan heidät pöytään, suosittelen heille ruuat, katsomme yhdessä sopivat ruokajuomat ja huolehdin heidän hyvinvoinnista muutenkin.

PKO on työnantajana luotettava, vakavarainen ja työntekijöistään huolta pitävä. Erityisen iloinen ja tyytyväinen olen ollut myös esimiesten tuesta. Se on ollut kannustavaa ja motivoivaa. Meillä on myös erinomaiset henkilöstöedut. Tykkään itse matkustella paljon, joten omia suosikkejani ovat hotelli- ja ravintolaedut.

Pitkän työurani aikana on ehtinyt tapahtua paljon. Olen pyrkinyt aina myös kehittämään ammattitaitoani pidemmälle esimerkiksi työn ohessa opiskellen. Olen suorittanut hotelli-, ravintola- ja suurtalousesimiehen erikoisammattitutkinnon sekä liiketalouden merkonomin tutkinnon. Mieleenpainuneita tilanteita on vuosien varrelta monia. Päällimmäisenä on tietenkin aviomieheni kosinta palvelutilanteessa sekä tuoreimpana PRO-finaaliin pääseminen.

Jokaisessa työpaikassa on erityispiirteensä. Meillä PKO:ssa työnkuvan kehittäminen lähtee jokaisesta työntekijästä. Siksi tämä on minun näköinen työpaikka.