Kun Sanna Tenhunen ensimmäistä kertaa astui Break Sokos Hotel Bomban aulaan, hän ei aavistanut, että tämä hetki olisi käännekohta hänen urallaan.

Rakkautta ensisilmäyksellä – Sanna Tenhunen löysi unelmiensa työn Nurmeksesta 

Kun Sanna Tenhunen ensimmäistä kertaa astui Break Sokos Hotel Bomban aulaan, hän ei aavistanut, että tämä hetki olisi käännekohta hänen urallaan. Nyt hän katsoo taaksepäin siihen hetkeen ja hänen matkaansa unelmiensa työhön.

Sannan tarina hotellinjohtajaksi alkoi kuin kohtalon oikusta. "Olimme silloisen työryhmän kanssa täällä toimintasuunnitelmapäivillä ja tajusin tuossa aulassa kollegalleni sanoa, että vitsi, onpa makea paikka. Jos he pyytäisivät minua nyt töihin, niin jäisin saman tien,” Sanna muistelee.

Kun hotellinjohtajan paikka avautui noin vuoden päästä, Sanna tiesi, että hänen oli tartuttava tilaisuuteen. "Silloin sanoin miehelleni, että minun on pakko hakea, minusta vieläkin tuntuu siltä, että kuulun tänne", Sanna kertoo. Hänen halunsa johtaa ja kehittää Bombaa oli vain vahvistunut. Hakemus menestyi ja edessä oli muutto Oulusta Nurmekseen. Sannan uusi työ Bomban hotellinjohtajana alkoi maaliskuussa 2020 ja perhe muutti perässä lukuvuoden loputtua.

Odottamattoman poikkeuksellinen kevät toi tuoreelle hotellinjohtajalle täysin uusia haasteita matkaan: "muutama viikko siitä, kun olin tullut töihin, jouduimme sulkemaan hotellimme.” Hotelli avattiin seuraavan kerran vasta kesäsesonkiin. Sinä aikana Sannalle tuli tutuksi kaikki hotellin työtehtävät kerrossiivouksesta ravintolan avustaviin töihin. Tämä kokemus syvensi hänen ymmärrystään Bomban eri toiminnoista, mikä on ollut hyödyksi hotellin menestykselle.

Nyt hotelli on jälleen täydessä vauhdissa eikä loppua kehitykselle ole näköpiirissä. Koko henkilökunta on innostunut ja sitoutunut kehittämään palveluita. Hotellin nykyinen menestys on vasta alkua, sillä parhaillaan on käynnissä myös merkittävä hotellin laajennusprojekti, joka valmistuu ensi vuoden juhannukselle. “Laajennuksen myötä voimme tarjota entistä monipuolisempia palveluita ja majoituskapasiteettimme kasvaa”, Sanna kertoo innostuneena.

Uusi hotellin siipi on huolellisesti suunniteltu vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja odotuksia, sekä vahvistamaan hotellin asemaa alueen johtavana majoitus- ja kokouspaikkana. Sanna näkee tämän laajennuksen keskeisenä askeleena hotellin pitkäjänteisessä kehityksessä ja visiossa tehdä Break Sokos Hotel Bombasta paikka, jossa jokainen vierailu jättää lähtemättömän vaikutuksen. "Olen innoissani siitä, että saan olla osa tätä kehitystä, se on harvinainen mahdollisuus alallamme", Sanna toteaa liikuttuneena.

Sannan uratarina on esimerkki siitä, kuinka intohimo, sattuma ja määrätietoisuus voivat johtaa unelmatyöhön. “Nurmeksessa elämä on todella elämisen arvoista”, Sanna toteaa hymyillen ja suosittelee lämpimästi muuttoa Nurmekseen muillekin. Hänen kokemuksensa puhuu puolestaan – joskus paras päätös on seurata sydäntään.