Vuoden esihenkilö Johanna Karhu on kannustava, reilu ja eteenpäin vievä

Vuoden esihenkilö 2023 -palkinnon voittanut aluepäällikkö Johanna Karhu tunnetaan lämpimästä ja kannustavasta johtamistyylistään, joka inspiroi kehittämään. Hänen Karhuryhmänä tunnettu tiiminsä on osoittanut, että parhaat saavutukset syntyvät yhteispelillä ja vahvalla yhteishengellä. Tunnustus onkin herättänyt kiitollisuutta ja iloa koko työyhteisössä.

Vuoden esihenkilö Johanna Karhu tunnetaan tiiminsä keskuudessa kannustavana ja eteenpäin vievänä esihenkilönä, joka nauttii yhdessä kehittämisestä. Tämä palkinto on paitsi tunnustus Johannan omasta panoksesta, myös koko hänen tiiminsä ja Karhuryhmän yhteisestä saavutuksesta. "Koin vahvasti, että palkinto ei ole pelkästään minulle, vaan se on meidän Outokummun tiimille ja koko Karhuryhmälle," Johanna kertoo.

Hänen reilu ja rehti johtamistyylinsä luo tiimissä hyväksyvän ja inspiroivan ilmapiirin, jossa voi heittää hullujakin ideoita. "Huumori on meillä aina raikanut ja myöskin apua ja tukea olen saanut Johannalta ihan älyttömän paljon," kertoo S-market Ylämyllyn marketpäällikkö Sanna Niemeläinen, joka on työskennellyt Johannan ryhmässä useita vuosia.

Johannan tiimi on ylpeä hänen saavutuksistaan ja arvostaa hänen tukeaan ja rohkaisuaan. "Johanna on mahdollistanut meille kaikille tosi paljon," palveluvastaavana toimiva Maria Hassinen summaa. “Johanna kannustaa menemään eteenpäin, ei levätä laakereilla. Se tekee Johannasta superin!" hehkuttaa palveluvastaava Mika Leppänen.

Johanna itse korostaa yhteistyön merkitystä ja on kiitollinen tiiminsä sitoutumisesta ja halusta kehittää toimintaa yhdessä. "Esimiehenä olisi aika yksinäistä, jos ei olisi rinnalla sellaisia ihmisiä, jotka haluavat yhdessä kehittää toimintaa. Olen tosi kiitollinen, että minun rinnallani on aina ollut niitä," Johanna sanoo.

Johannan ja koko Karhuryhmän tarina on muistutus siitä, että todellinen menestys syntyy yhteistyöstä, välittämisestä ja yhteisestä tavoitteesta. Mitä vaan voidaan saavuttaa, kun työskennellään sydämellä ja yhdessä.