Vuoden työryhmä -palkinto: Ensiluokkaista pubikulttuuria Joensuun sydämessä - tällainen on vuoden juomaravintolan takana oleva työryhmä!

Joensuun sydämessä sijaitseva vuoden juomaravintolaksi tituleerattu Takatasku on palkittu myös Vuoden työryhmänä 2023. Tunnustus kertoo siitä, kuinka pitkäjänteinen työ ja yhteisöllinen henki voivat luoda poikkeuksellisia tuloksia. Pubin lämminhenkinen ja kodikas tunnelma yhdistettynä ensiluokkaiseen asiakaspalveluun tekee siitä paikan, johon asiakkaat palaavat yhä uudelleen.

Joensuun sydämessä sijaitseva ravintola Takatasku on jälleen osoittanut, että hyvä työ ei jää huomaamatta. Vuoden työryhmä -palkinnon saaminen on merkki siitä, että Takataskun tiimi ei ainoastaan täytä odotuksia, vaan ylittää ne – niin asiakaspalvelussa kuin työyhteisössäkin.

Vuodesta 1969 lähtien toiminut Takatasku on enemmän kuin pubi; se on kohtaamispaikka, jossa jokainen vierailu muodostuu muistoksi. Historialliset seinät, loossien kodikas tunnelma ja biljardikeppien hiljainen kalke luovat ympäristön, jossa jokainen hetki on ainutlaatuinen.

Työryhmän palkitseminen ei ole vain kunnianosoitus heidän työlleen, vaan myös heijastus siitä, miten tiiviisti he työskentelevät yhdessä. Ravintolapäällikkö Tiia Kaltiainen korostaa, että tämä tunnustus on koko tiimin yhteinen saavutus. ”Tämä on kuin toinen koti meille kaikille, ja se näkyy myös asiakaspalvelussa”, Tiia hymyilee.

Työntekijöiden välillä vallitseva huumori ja ystävällisyys eivät rajoitu pelkästään henkilökuntaan, ne ulottuvat myös jokaiseen asiakaskohtaamiseen. ”Meillä on korkeat standardit sekä työtyytyväisyydessä että asiakastyytyväisyydessä, ja se näkyy kaikessa mitä teemme”, lisää Arja Hyttinen, yksi Takataskun pitkäaikaisista työntekijöistä.

Takataskun filosofia perustuu yksinkertaiseen ajatukseen: tulla kohdatuksi ihmisenä. ”Kuka tahansa voi tulla tänne, vaikka yksin, ja löytää seuraa tai vain nauttia olemisesta”, sanoo Reeta Hakulinen, toinen työryhmän jäsen.

Ahkeruuden tunnustaminen motivoi ja inspiroi. Janne Kurvinen, joka on ollut osa tiimiä useita vuosia, toteaa tyytyväisenä: ”On palkitsevaa nähdä, että kovalla työllä on merkitystä. Se motivoi meitä jatkamaan ja kehittämään palveluamme entisestään.”

Jokainen työryhmän jäsen on omistautunut luomaan elämyksiä, jotka vievät asiakkaat matkalle menneisyyden pubikulttuurin kulta-aikoihin. Heidän sitoutumisensa laatuun ja yhteisöllisyyteen ei ainoastaan säilytä Takataskun perinteitä, vaan myös rakentaa uusia muistoja tuleville sukupolville.