Meillä voit kesällä työskennellä monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä!

PKO:lla on liiketoimintaa viidellä eri toimialalla, joka mahdollistaa entistä monipuolisempia työllisyysmahdollisuuksia ja työskentelyn myös yli toimialarajojen.

Tarjoamme kesätyötä ja sen kautta käytännön työkokemusta mm. näistä toimipaikoista:

- S-marketit, Sale -myymälät, Prisma, Sokos, ABC-liikennemyymälät, ravintolat ja kahvilat sekä Sokos Hotellit.

Meillä voit työskennellä esim. myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, tarjoilijan, kerrossiivoojan, aamiaishoitajan tai avustavissa kiinteistönhuollon tehtävissä. Työtehtävistä löydät lisätietoa täältä.

Katsomme aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelualalta tai vastaavista tehtävistä eduksi, mutta valtaosa kesätöistämme on opittavissa hyvän perehdytyksen ja asenteen avulla. Poikkeuksia ovat ammattitutkintoa vaativat tehtävät, kuten parturi-kampaajan, kosmetologin ja vastaanottovirkailijan työt. Näissä vaadimme alan opintoja ja/tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Kesätyöhön meillä ei ole mitään yläikärajaa, voit hakea kesätöihin myös, jos harkitset alan tai työpaikan vaihtoa. Tarjoamme kesätyötä myös muualla asuville nuorille, tyypillinen tilanne on sellainen, että nuori voi asua isovanhempiensa luona. Tällöin lyödään kaksi kärpästä yhdellä iskulla: torjutaan ikäihmisten yksinäisyyttä ja edistetään nuorten hyvinvointia.