Osuuskaupparock (OKR) järjestetään Joensuun Sirkkala-puistossa perjantaista lauantaihin 17.-18.6.2022. Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) jo 11. kerran järjestämän OKR:n ensimmäiset kiinnitykset vuoden 2022 rokkiin ovat perjantaina Popeda ja Reino Nordin. Lauantaina ovat vuorossa Kaija Koo, Arttu Wiskari ja Teflon Brothers. Loput artistit julkaistaan myöhemmin.

OKR:n artistikattauksessa on aina luotettu maan eturivin rock-, iskelmä- ja popartisteihin, koska PKO:n omistajat ovat toivoneet tapahtumaan nimenomaan kotimaisia esiintyjiä. Ensi kesäksi tapahtuma-aluetta uudistetaan PKO:n omistajia ja muita festivaalivieraita entistä paremmin palvelevaksi. Se kuitenkin säilyy, että aiempien kesien tapaan OKR:n esiintyjiä voi seurata suuren osan tapahtuma-alueesta kattavassa esiintyjäteltassa. Musiikista voi nauttia kuivin jaloin, vaikka teltan ulkopuolella sataisikin. Perjantaina tapahtuma starttaa klo 18.00. Lauantaina tapahtuma alkaa klo 14.00.
OKR:n liput ovat myynnissä osuuskaupparock.fi-palvelussa (Liveto) sekä Lippupisteessä (Lippu.fi). Ostettujen lippujen hintaan sisältyy palvelumaksu.

Liiketoiminnan ohella festivaalien järjestämisen tavoitteena PKO:lla on kehittää Pohjois-Karjalan alueen matkailua sekä parantaa elinvoimaa ja kilpailukykyä. PKO:n omistajille liput tapahtumiin ovat merkittävästi halvempia kuin muille asiakkaille, joten tapahtumat ovat myös osa etujen tarjoamista osuuskaupan omistajille.

Perjantaina 26.11. Black Friday -tarjouksena 2 päivän lippu S-Etukortilla PKO:n omistajille hintaan 69 €. Tarjous on voimassa vain perjantaina 26.11. klo 8-24 ja lippu on ostettavissa ainoastaan Liveton verkkopalvelusta. Kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä verkkopalveluissa. Lipuista ei saa Bonusta.
PKO:n omistajille (K-18) liput myydään S-Etukortilla merkittävän edulliseen hintaan. Perjantain lippu S-Etukortilla 49,00 € (norm. 59,00 €), lauantai 59,00 € (norm. 69,00 €) ja kahden päivän lippu 98,00 € (norm. 109,00 €). Lipunhintaan sisältyy jatkobileet Kimmelin iltaravintola Las Palmasissa.

Myyntiin tulee myöhemmin myös yksityishenkilöille yhden tai kahden päivän VIP-lippuja. Lisätiedot, hinnat ja lippujen lunastus Osuuskaupparockin nettisivujen kautta.
Yrityksille VIP-liput ja ryhmävaraukset Joensuun Sokos Hotellien myyntipalvelu p. 020 123 4660 tai sales.karelia@sokoshotels.fi

Viime vuosina varsinkin lauantai on ollut jo ennakkoon lähes loppuunmyyty, joten liput kannattaa hankkia hyvissä ajoin vaikkapa pukinkonttiin.

OKR:n turvallisuustoimenpiteisiin kuuluu yhteystietojen kerääminen osana lipunmyyntiä, jotta festivaali pystyy tiedottamaan mahdollisista tapahtumaan ja sen järjestämiseen liittyvistä muutoksista sekä informoimaan erityisesti turvallisuuteen liittyvistä seikoista mahdollisimman nopeasti ja avoimesti. Asiakastietoja ei tulla käyttämään markkinointitarkoituksiin, vaan niiden avulla palvellaan asiakkaita parhailla mahdollisilla tavoilla. Meille on ensisijaisen tärkeää huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

www.osuuskaupparock.fi, www.facebook.com/osuuskaupparock

Lisätietoja: PKO, ravintolatoimialapäällikkö Kari Tuomainen, p. 010 762 3561
PKO, ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta, p. 010 762 3585

Kiitos Sinun viikonlopusta 29.-31.10.2021! Nähdään taas!

Viimevuotisen peruuntumisen vuoksi nostimme panoksia ja muunsimme tapahtuman koko viikonlopun kestäväksi Sinun Viikonlopuksi!

Viikonloppu koostuu mm. livekeikoista ympäri Joensuuta, ravintola- sekä majoitustarjouksista sekä ilmaisesta lasten ja nuorten tapahtuma Tubetori! Tutustu tarjouksiin ja lue lisätiedot alta!

MAJOITU

Original Sokos Hotel Kimmel Standard huone 80€/2hh 70€/1hh

Superior 95€/2hh ja 85€/1hh

 

Original Sokos Hotel Vaakuna Standard huone 88€/2hh 78€/1hh Standard

Superior 112€/2hh 102€/1hh

Varaukset netistä koodilla BSINUNYO21 sokoshotels.fi

 

SYÖ

S-Etukortilla -30 % valituista annoksista PKO:n ravintoloissa pe klo 15 alkaen aina sunnuntai-iltaan saakka. Tarjous voimassa Amarillossa, Rossossa, Torerossa, Aittarannassa, Leiketuvassa, Bistro Heilissä, Vispiläkaupassa ja Bar Playssä.

Katso annokset ravintoloiden omilta Raflaamo sivuilta!

Lisäalennus S-mobiililla -20 % (voimassa pe-su)

Original Sokos Hotel Kimmelissä lauantaiaamuna klo 7:30 – 10:30 on tarjolla myös maittava hotelliaamiainen hintaan 10€/hlö sekä sunnuntaina klo 12:00 – 15:00 herkullinen brunssi hintaan 19,90€/hlö.

 

JUHLI

Perjantaina 29.10 S-Etukortilla

 

klo 19 Vispiläkauppa: Marko Haavisto (free) – (Huom: Ilja Teppo Duo jouduttu perumaan sairastumisen vuoksi)

klo 20 Kolumbus: Peput Plays Eput (free)

klo 21 Bepop Street: Vahtera (free)

klo 22 Takatasku: Aarne Tenkanen (free)

klo 23 Las Palmas Kimmel: Erika Vikman 12 € (norm 20 €) – Osta liput tästä!

klo 00 Bepop: Tuure Boelius 6 € (norm 10 €)  – Osta liput tästä!

 

Lauantaina 30.10.

klo 23 Las Palmas Kimmel: Kake Randelin 12€ (norm 16 €) – Osta liput tästä!

 

Viikonlopun yöelämässä mukana myös juomapassi, johon keräämällä viisi leimaa eri pubeista voi osallistua arvontaan palauttamalla passi Bepopiin tai Las Palmasiin. Arvonassa palkintona majoitus kahdelle hengelle Original Sokos Hotel Kimmelissä. Juomapasseja saa ilmaiseksi Bar Playstä, Bepop Streetistä, Bepop Joensuusta sekä Las Palmas Kimmelistä. Leimaan oikeuttaa maksullinen juomatuote (myös alkoholiton).

 

TUBETORI

Muutoksia Tubetorin esiintyjiin!

Sairastapauksen vuoksi Santtu joutuu jättäytymään pois tulevan lauantain Tubetorista ja tämän vuoksi joudumme valitettavasti perumaan myös Nikon ja Santun DJ-setin.

Santtua tuuraamaan saapuu kuitenkin Nikon & Santun videoissa usein esiintynyt Meemitalon jäsen Veetu Vuori!

Veetu Vuori on energinen ja mukaansatempaava sisällöntuottaja. Veetu tuottaa sisältöä Instagramiin, Tiktokkiin sekä Youtubeen.

Sisällöissään Veetu on totuttu näkemään liikunnan, huumorin sekä erilaisten haasteiden parissa.

Lauantaina 30.10. järjestetään ilmainen lasten ja nuorten tapahtuma Tubetori, jossa nähdään livenä tubettajat Herbalisti, Niko & Santtu kanavalta tuttu Niko, Meemitalosta tuttu Veetu Vuori sekä TikTok tähti Nuppu Oinas!

Live-showssa nähdään, kun Herbalisti sekä Niko & Santtu ottavat mittaa toisistaan Nupun heille esittämien haasteiden osalta. Esityksen jälkeen järjestetään Meet & Greet, jossa päästään yhteiskuvaan vaikuttajien kanssa.

Meet & Greettiin on käytössä oma lippu, joita on saatavilla rajattu määrä, joten varaathan sen vain, mikäli haluat päästä kuvaan vaikuttajien kanssa. Tavallisella ennakkolipulla pääset osallistumaan tapahtuman live-esitykseen. Huomioithan, että meet & greet lippujen omistajat ja tavan lipun omaavat jaetaan kahteen osaan salia.

Tapahtumaan pääsy vain ilmaisilla ennakkolipuilla, joita on tarjolla rajallisesti, varaathan omasi nyt! Huomioithan, että lippu on henkilökohtainen ja lapset ovat huoltajiensa vastuulla.

Liput tulevat myyntiin 4.10. klo 12 ja niitä on rajoitetusti. Saavuthan paikalle ennen klo 10.

Kulku tapahtuma-alueelle uuden Penttilä kokoustilan ovista, pääoven oikealla puolella – ei hotellin aulan läpi.

Liput tapahtumaan ovat loppuunmyyty!

 

Aikataulu:

KLO 9: OVET AUKI

KLO 10: LAVA-SHOW

KLO 10.45: Meet & Greet – Meet & Greet lipun omaaville.

KLO 12:30: Tilaisuus päättyy

 

SHOPPAILE

-20 % normaalihintaisista tuotteista S-Etukortilla Sokokselta pe-la 29.-30.10.

Etu ei koske elintarvikkeita, postimerkkejä, lahjakortteja, palveluita eikä S-marketin valikoimaa.

 

LAITTAUDU

Pikakampauksia S-parturikampaamo Sokoksessa pe 29.10. klo 14-20.

Pikakampaukset 12 €, aikaa per kampaus n. 10-15min. Ilman ajanvarausta – saavu vain paikalle!

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Pohjois-Karjalan Osuuskaupalla oli kunnia päästä ensimmäistä kertaa isännöimään Kontioniemi Major Golf kilpailua, kun Karelia Golf:in PKO Open 2021 kisailtiin sunnuntaina 25.7.2021 Kontioniemessä. Meidän Riku ja Kaija-Riitta olivat paikalla isännöimässä tapahtumaa ja kertomassa mm. uudistuvasta Original Sokos Hotel Kimmelistä. Parempaa golfsäätä ei olisi voinut toivoa ja otteluisännän puolesta kisat onnistui mainiosti, osallistujia oli mukavasti ja kisapäivä oli kaikinpuolin mitä mainioin! Kisojen aikana nähtiin myös hieno Hole in one 15-väylällä, joka sattui olemaan vielä ”Lähimmäksi lippua” kisaväylä. Onnittelut Jormalle historiallisesta lyönnistä ja ensimmäisestä hole-in-one:sta!

Kilpailun voittajat palkittiin mm. hotellilahjakorteilla PKO:n hotelleihin. Onnittelut kaikille voittajille! Kiitos myös Karelia Golfin henkilökunnalle hienon tapahtuman järjestämisestä ja jokaiselle paikalla olleelle!

#meijänpko #pkoopen2021 #kareliagolf

Jokilaiva Romeo palvelee asiakkaita Joensuussa joenrannassa aina syyskuun puolelle päivittäin, säävarauksella. Upean Pielisjokimaiseman lisäksi laivalla voi nauttia rantakadun tunnelmasta, laajasta valikoimasta erilaisia juomia cocktaileista erikoisoluisiin sekä maukkaista pannupitsoista. Lisäksi Romeolla on entisestään laajentunut tapahtumatarjonta.

Lauantain Tähti-illoissa väkeä viihdyttävät vaihtuvat iskelmätähdet, viime kesältä tutulla konseptilla! Ensimmäisenä estradille nousee Meiju Suvas 19.6.

19.6. Meiju Suvas                                    24.7. Anneli Mattila

26.-27.6. YSÄRIJUSSI                           28.7. Jouni&Oscu

3.7. CatCat                                                31.7. Mikko Mäkeläinen

7.7. Jaysing Rhythm                               7.8. Marita Taavitsainen

10.7. Tauski                                              14.8. Tony Montana

14.7. Pate Friman                                    21.8. Annika Eklund

17.7. Pasi Vainionperä                            28.8. Sani

21.7. Isto Hiltunen                                   Tähti-illoissa showtime on aina kello 19.30.

Torstaisin vietetään Retrotorstaita Las Palmasilta tuttujen retrohintojen ja katukaraoken tahdittamana. Perjantaisin on Siesta-ilta eli katukaraokea sekä juomalistan juomat suoraan etelän auringon alta, eivätkä hinnat todellakaan pilaa lomafiilistä.  Lauantain Tähti-illoissa väkeä viihdyttävät vaihtuvat iskelmätähdet viime kesältä tutulla konseptilla! Esiintymässä ovat mm. Cat Cat, Tauski, Meiju Suvas ja lukuisia muita artisteja. Sunnuntaina voit antautua MayDayn vietäväksi kun mm. Syö Niin Paljon kuin jaksat- pizzabuffa ja kesäiset sangriakannut ovat ulottuvillasi pilkkahintaan.

– Tänä vuonna Romeo tarjoaa estradin myös entistä useammalle paikalliselle artistille kun ”Omilta kyliltä kajahtaa keskiviikot ” starttaa heinäkuun alusta- Juliana Vehviläisen luotsaaman Jaysing Rhythm duon tahtiin, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) iltaravintoloiden ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta sanoo.Viime vuodesta uusi juttu on myös Romeon synttäripaketti, jossa vietät rennon kesäpäivän pannupizzan, sangrian ja karaoken tahtiin, omalla porukalla varaamalla jonkun aurinkokansista tai ruuman yksityiskäyttöön.

Lisätietoja: PKO, iltaravintoloiden ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta, puh. 010 762 3585.

Osuustoimintaprofessori Anu Puusa kansainvälisesti arvostetussa TED Talk-konferenssissa.

Anu Puusa on yksi niistä kolmesta harvinaislaatuisesta suomalaisesta asiantuntijasta, jotka on kutsuttu TED Talk -konferenssin puhujaksi.

”Taustalla oli esimerkiksi ajatuksia siitä, miten liike-elämää saataisiin rakennettua terveellisempään suuntaan ja voisiko osuustoiminta yritystoiminnan mallina olla tähän yksi tie. Osuuskunnat työllistävät arvioiden mukaan 280 miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti ja maailman yli kolmessa miljoonassa osuuskunnassa on yli miljardi jäsentä, joten kasvava kiinnostus talouskeskusteluissa osuuskuntia kohtaan on ymmärrettävää. Lisäksi Suomi on yksi maailman osuustoiminnallisimmista maista, ellei peräti ykkönen, joten TED-organisaation toiveena minulle oli innostava puheenvuoro osuustoiminnasta”, kertoo Puusa puheensa sisällöstä.

Anu Puusa toimii professorina Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen kauppatieteiden laitoksella. Hän kertoo innostuneensa osuustoimintatutkimuksesta ja opetuksesta noin 10 vuotta sitten herättyään siihen kuinka huonosti lähes meitä kaikkia suomalaisia koskettava malli tunnetaan. TED Talkin eli Puusan puheen aiheena oli osuustoiminta, sen idea, vaikuttavuus ja omintakeisuus yritysmallina. Puusa toimii maailmanlaajuisen osuustoimintaliikkeen kattojärjestön ICA:n Eurooppa-osaston hallituksessa Puusa on myös Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) sekä Osuustoimintakeskus Pellervon hallituksen jäsen.

Virtuaalista ilotulitusta

Puusan 12-minuuttinen osuustoimintapuheenvuoron oli osa virtuaalista TED Talk-konferenssia, joka järjestettiin 8. huhtikuuta. TED on vuonna 1984 perustettu voittoa tavoittelematon järjestö, jonka TED Talk-puheenvuorot Youtubessa ovat saavuttaneet yli kaksi miljardia katselukertaa. TEDin tavoitteena on levittää koko maailman tietoisuuteen ideoita muun muassa teknologian, viihteen ja muotoilun sekä monien muiden alojen saralta. Puhujina ovat olleet mm. Microsoftin perustaja Bill Gates, USA:n presidentti Bill Clinton ja U2-yhtyeen vokalisti Bono. Suomesta TEDin päälavalla puheen ovat Puusan lisäksi tiettävästi pitäneet vain tietoturva-asiantuntija Mikko Hyppönen F-Securesta sekä pelisuunnittelija Karoliina Korppoo. Parhaat TED-puheet ovat kaikkien nähtävissä ja kuunneltavissa TED:n nettisivustolla. Huhtikuun alussa pidetyn konferenssin esitykset olivat aikaisemmin nähtävissä vain rajoitetulle yleisölle, mutta nyt ne ovat avoimesti katsottavissa. Anu Puusan esityksen osuustoiminnasta voit katsoa täältä: http://go.ted.com/anupuusa

Anu Puusa

Anu Puusa

Sokos-tavarataloketju sekä kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Emotion siirtävät 3+1 Päivää -kampanjansa kesäkuulle vallitsevan koronatilanteen takia. Alun perin kampanja oli suunniteltu pidettävän maaliskuussa.

Sokoksissa ja Emotioneissa on tehty koko koronapandemian ajan määrätietoista työtä koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Turvaväleistä pidetään tarkasti kiinni, käsihygieniasta huolehditaan ja töissä käytetään aina kasvosuojaimia. Myymäläpelisäännöistä muistutetaan mm. äänikuulutuksin ja julistein.

– Sokoksella ja Emotioneissa asiointi on turvallista ja asiakkaamme ovat viime vuoden aikana omaksuneet uudet korona-ajan käytännöt turvaväleineen, käsien desinfiointeineen ja maskien käyttöineen hienosti. Suomessa eletään koronaepidemian etenemisen kannalta kuitenkin ratkaisevia hetkiä, ja haluamme omalta osaltamme kantaa vastuumme ja välttää nyt sellaista kampanjointia, joka voisi koota suuren joukon ihmisiä myymälöissä yhteen. Uskomme ja toivomme, että kesällä kampanja voidaan järjestää valoisemmissa merkeissä, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan johtaja Mika Laakso SOK:lta kertoo.

Kampanjat erilaisine etuineen ovat S-ryhmän asiakkaille myös poikkeusaikoina tärkeitä. Korona-ajan kampanjoissa ruuhkat minimoidaan varmistamalla, että kassoilla ja muissa toiminnoissa on riittävästi henkilöstöä, jotta asiointi pysyy sujuvana eikä pitkiä jonoja synny. Aukiolot pidetään laajoina ja kampanjoiden kestoaikoja pidennetään tarvittaessa, jotta ruuhkia ei sitäkään kautta synny.

– 3+1 Päivää -kampanja on perinteisesti houkutellut ihmisiä myymälöihin, sillä kauneuden ja muodin tuotteita halutaan tutkia ennen ostopäätöstä. 3+1 Päivää -kampanja eroaa muista kampanjoistamme myös siinä, että siinä päiväkohtaiset tarjoukset ovat suuressa roolissa ja kampanjalla on tietty, vakiintunut kesto. Halusimme siirtää kampanja-aikaa mieluummin reilusti eteenpäin, jotta kampanja voidaan toteuttaa siinä muodossa, johon asiakkaamme ovat tottuneet, Laakso kertoo.

3+1 Päivää -kampanjan siirtoa lukuun ottamatta Sokos-tavaratalot ja Emotion-myymälät palvelevat asiakkaita normaalisti tehostettuja turvatoimia noudattaen. Myös Sokoksen verkkokauppa sokos.fi on käytössä normaalisti.

Yhteydenotot:
S-ryhmän mediapalvelu: viestinta(at)sok.fi, 050 472 2745

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) jokakesäinen Osuuskaupparock (OKR) siirretään poikkeusoloista johtuen kesäkuulta elokuun loppuun. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää Joensuun Sirkkala-puistossa 12.-13.6.2020.

–  Kaikessa toiminnassa mennään turvallisuus edellä ja viranomaisten ohjeita noudattaen. Joensuun kaupunki suosittelee kesä-heinäkuulle suunniteltujen massatapahtumien perumista koronapandemian vuoksi. Kaupungin suositus on erittäin perusteltu ja toimimme  vastuullisesti tuon suosituksen mukaisesti. Turvallisuusnäkökulmasta olimme jo aiemmin valmistelleet OKR:n siirtoa myöhempään ajankohtaan, ja kaupungin tahtotila varmisti tämän meidän päätöksen, kertoo PKO:n talous- ja vt. matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Antti Varis.

Yleisötapahtumien rajoitukset ovat Suomessa voimassa virallisesti 31.5.2020 saakka.
PKO on järjestänyt OKR:n jo 10 kertaa, ja tapahtuma on vuosi vuodelta saanut yhä suuremman suosion etenkin aikuisväestön keskuudessa.

– Jos turvallisuustilanne sen sallii, tarkoitus on, että OKR järjestetään 28.–29.8. viikonloppuna. Samana viikonloppuna Joensuussa on tarkoitus järjestää myös Extreme Run -juoksutapahtuma, jonka kanssa teemme vahvaa yhteistyötä. Nämä muutokset tarkoittavat sitä, että elokuun lopulle suunniteltu PKO:n järjestämä Torifest-tapahtuma perutaan tältä vuodelta, OKR:n koordinoinnista vastaava PKO:n ravintolatoimialapäällikkö Jukka-Pekka Pesonen sanoo.

OKR:n lippuja on myyty marraskuusta 2019 alkaen lippu.fi -palvelussa ja
lippu.fi -myyntipisteissä (R-kioskit ja Prisma) sekä Kimmelin ravintoloissa ja Sokos Joensuussa. Ennakkoon ostetut pääsyliput käyvät elokuussa järjestettävään OKR:ään. Jos uusi aikataulu ei sovi asiakkaalle, hinta palautetaan lipun jo ostaneelle asiakkaalle. Lippu.fi-palvelusta lipun ostaneet asiakkaat voivat hakea lippurahojen palautusta linkistä https://web.lippu.fi/palautus/ 31.5. saakka. Tapahtuman osalta tehdyistä majoitusvarauksista saa halutessaan rahat takaisin. Asiasta voi laittaa viestiä sähköpostilla osoitteeseen sales.karelia@sokoshotels.fi
VIP-lippujen ja ryhmävarausten osalta Joensuun Sokos Hotellien myyntipalvelu on suoraan yhteydessä varauksen tehneisiin asiakkaisiin. OKR:n esiintyjäkattaus on seuraavanlainen. Perjantai 28.8. esiintyvät Abreu, Suvi Teräsniska, Maustetytöt ja Teflon Brothers. Lauantaina 29.8. esiintyvät Elastinen, Happoradio ja Ressu Redford. Lauantain osalta ohjelma vielä täydentyy.

OKR:n puitteita on viime vuosina hyödynnetty rokkiviikon torstaina järjestetyssä Koko perheen kesäfiilis -tapahtumassa. Näissä poikkeusoloissa tämä perhetapahtuma perutaan tältä vuodelta järjestelyteknisistä ja turvallisuussyistä. Samoista syistä perutaan myös Karhurock. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää 31.7. –1.8. Kiteellä.

Lisätietoja: PKO, ravintolatoimialapäällikkö Jukka-Pekka Pesonen, p. 010 762 3711.