Asiakkaat kertovat: tätä kaupunkilomaa en unohda koskaan


01.01.2017

Miniloma Tallinnaan, hääyö Turussa ja hotellivirkailija, jonka paita pelasti treffit – lue asiakkaidemme ikimuistoisimmat kaupunkilomakokemukset!

 

Facebookista bongattua: purjehdusmatka etelään

Eteläinen naapurikaupunkimme Tallinna on monen kaupunkilomailijan ykköskohde. Marja-Liisa Neuvonen nautti pienestä breikistä lahden taakse viime lokakuussa.

 

”Kuten kuvasta näkyy, matkasimme puolisoni kanssa minilomalle meriteitse: veimme purjeveneemme kesäkauden jälkeen talvisäilytykseen Helsingistä Tallinnaan. Varasin hotellin vasta  kuvanottamishetkellä ja saimme kuin saimmekin huoneen lempparihotelliimme, Solo Sokos Hotel Estoriaan!

 

Saavuimme hotelliin myöhään. Sisäänkirjautuminen oli tehty valmiiksi ja me väsyneet matkalaiset pääsimme nopeasti lepäämään – saimme kirjoittaa paperit rauhassa huoneessa ja palauttaa ne respan tiskille vasta aamulla. Hotellissa oli ihana, rauhallinen tunnelma, jonka kruunasi näkymä vanhaan kaupunkiin. Luksuksen tuntua kaupunkilomaan toivat myös kerrosten kahviautomaatit, ihanan hotellisängyn muhkeat tyynyt ja peitot sekä ykkösluokan aamiainen kauniisti tarjoiltuine tuoreine hedelmineen.”

 

 

Inspiroitumista Instagramissa: salahäiden huipennus

Mikä olisikaan parempi syy varata hotelliyöpyminen kuin rakkauden juhlistaminen tuoreen puolison kanssa? Näin teki nimettömänä pysyttelevä Instagram-käyttäjä, joka jakoi onnellisen päivänsä kanssamme.

 

”Minut ja mieheni vihittiin maistraatissa Turun keskustassa ja juhlistimme merkkipäivää varaamalla hotelliyön Original Sokos Hotel Hamburger Börsistä. Hotellin henkilökunta yllätti meidät täysin: kun saavuimme, meitä odotti varaamamme huoneen sijaan sviitti samppanja- ja suklaatarjoiluin! Söimme maittavaa illallista alakerran Frans & Emilie -ravintolassa ja jälkiruoaksi maistelimme juustoja ja viinejä. Aamulla oli ihana pulahtaa altaaseen ja aamusaunaan. Kertakaikkisen ihana pieni lepoloma kiireen keskellä. Mutta shh… varsinaiset häät pidetään vasta ensi kesänä, eli tämä irtiotto on vielä salaisuus!” 

 

 

Henkilökunnalle kuiskattua: paita, joka pelasti treffit

Siinä missä jotkut viettävät hotellissa hääyötä, toiselle hotellibaariin sovitut treffit saattavat parhaimmillaan johtaa avioliittoon asti. Pari vuotta sitten henkilökunta pääsi todistamaan tällaista tarinaa.

 

”Odottelin treffiseuralaistani hotellin aulabaarissa, kun kaadoin vahingossa punaviiniä paidalleni. Seuralaiseni oli tyylikäs nainen ja olimme menossa hienoon ravintolaan, eikä vaihtopaitaa tietenkään ollut mukana. Olin odottanut iltaa pitkään ja halusin kaiken olevan täydellistä. Onneksi vuorossa ollut hotellivirkailija huomasi tilanteen ja tarjoutui lainaamaan omaa paitaansa treffien ajaksi. Paita pelasti koko illan! Vuosien varrella olen muistellut tapahtunutta usein, mutta treffikumppanini sai tietää sattumuksesta vasta myöhemmin – häissämme.”

 

 

Asiakkaat kertovat – Tällä palstalla asiakkaamme jakavat parhaat lomatarinansa Sokos Hotels -reissuiltaan. Käy myös kurkkaamassa, mistä kaikesta asiakkaamme ovat innostuneet Facebookissa ja Instagramissa hashtagilla #sokoshotels!