JIPPO Joensuun edustusjoukkue ja PKO allekirjoittivat yhteistyösopimuksen


15.03.2024

Jalkapalloseura JIPPO Joensuun edustusjoukkue ja Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) ovat allekirjoittaneet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen.

”On ilo jatkaa hyvin sujunutta yhteistyötä PKO:n kanssa seuraavat kolme vuotta edelleen, sillä meidän ajatuksemme ja arvomme kohtaavat. Parhaat tulokset saavutetaan, kun asioita hoidetaan aitojen intohimojen ja sydämen kautta. Yhteistyö PKO:n kanssa luo vakautta tulevaisuuteen mahdollistaen jatkuvan kehityksen sekä yhteistyömme, että seuran suunnitellun strategian eteenpäin viemisen osalta. PKO on vahvasti omistautunut tukemaan erilaisia urheilulajeja ja -tapahtumia, ja JIPPOn oleminen osana tätä yhteisöä seuraavat kolme vuotta on meille suuri ilo”, toteaa JIPPOn myynti- ja markkinointijohtaja Tomi Saali.

PKO tukee myös JIPPOn junioritoimintaa erillisellä sponsorointisopimuksella, jossa mukana on noin 600 nuorta jalkapalloilijaa aina 3-vuotiaista B-junioreihin saakka.

PKO tukee ensisijaisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Lähtökohtana avustuksen suuruudelle on toiminnan aktiivisuus ja toiminnassa mukana olevien lasten ja nuorten lukumäärä. Urheilun osalta PKO tukee junioritason joukkueurheilua, aikuisurheilun osalta painopiste on maakunnan kansallisen tason joukkueissa sekä suuremman jäsenmäärän omaavissa massalajeissa. Urheilun parissa yhteistyösopimus tehdään aina yksittäisten joukkueiden tai tapahtumien sijaan seurojen kanssa. Näin tuki leviää mahdollisimman tasapuolisesti mahdollisimman laajalle joukolle.

”Me PKO:na olemme pohjoiskarjalaisia jäseniämme varten. PKO on liike- ja jäsenyhteisö ja junioriseurojen sponsoroinnilla toteutamme tätä jäsenyhteisörooliamme käytännössä. Pääsarjatason joukkueiden kuten JIPPOn edustusjoukkueen tukeminen tarjoaa puolestaan junioreille mahdollisuuden jatkaa harrastamista omassa maakunnassa jopa ammattimaisesti aikuistuttuaan. Teemme parhaamme, että Pohjois-Karjalassa pystyy elämään ja harrastamaan mahdollisimman täysipainoisesti. Urheilu ja liikunta on osa täysipainoista elämää”, sanoo PKO:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä.

Lisätietoa PKO:n yhteiskuntavastuusta ja sponsoroinnista sekä hakuohjeet löytyvät osoitteesta www.pko.fi/vastuullisuus/sponsorointi/