Kännykällä voi nyt ostaa auton vakuutukset


11.07.2017

Oman auton kasko- ja liikennevakuutukset voi nyt ostaa kätevästi S-mobiilissa suoraan S-ryhmän vakuutusyhteistyökumppanilta LähiTapiolalta. Asiakasomistajat saavat vakuutuksista Bonusta ja kaskovakuutuksen saa alennuksella elokuun loppuun asti.

Suomen ainoa pankin ja kaupan yhdistävä sovellus S-mobiili jatkaa kehittymistään. Yli miljoona kertaa ladatun sovelluksen kautta on nyt mahdollista ostaa LähiTapiola Autovakuutus ja rekisteröidä uusi ajoneuvo.

”S-mobiilista on tullut varsinainen villitys ja vakuutusosio on otettu erinomaisesti vastaan. Jo 70 000 käyttäjää hoitaa vakuutuksiaan kännykällä ja nyt, kun auton vakuutuksetkin voi ostaa S-mobiilista, uskomme suosion vain kasvavan”, S-Pankin digitaalisesta kehityksestä vastaava johtaja Juha Raumolin sanoo.

LähiTapiolan Autovakuutus koostuu auton vahinkoja korvaavasta ajoneuvovakuutuksesta eli kaskovakuutuksesta ja pakollisesta liikennevakuutuksesta. Yhdessä vakuutukset korvaavat autolle tai sen varusteille sattuneita vahinkoja sekä vastapuolen henkilö- ja esinevahinkoja.

Kaskovakuutuksen saa nyt vuodeksi -30 %:n alennuksella henkilöautolle, kun vakuutuksen ostaa verkkokaupassa tai S-mobiilissa 10.7.–31.8.2017 välisenä aikana.

S-mobiilissa voi ostaa myös LähiTapiolan Koti- ja Älyhenkivakuutuksen.

Vakuutukset-osiosta löytyvät seuraavat palvelut ja toiminnot:

  • LähiTapiolan vakuutuksesi
  • Korvauspalvelun ja lähimmän toimipisteen yhteystiedot
  • Vakuutuslaskut sekä mahdollisuus siirtää niiden eräpäivää
  • Mahdollisuus rekisteröidä asiakasomistajuus Bonuksen kerryttämiseksi vakuutusmaksuista
  • LähiTapiolan tarjoamat edut ja palvelut
  • Mahdollisuus ostaa Älyhenkivakuutus, Kotivakuutus ja Autovakuutus
  • Suojatun viestin lähettäminen LähiTapiolan verkkopalveluun

Vakuutukset-osiosta näet myös, kuinka paljon sinulle on kertynyt Bonusta vakuutusmaksuista viimeisen 12 kuukauden ajalta. LähiTapiola lähettää kerran kuussa S-ryhmään Bonuksen maksamista varten tiedot vakuutusmaksuista, mutta muita tietoja, kuten S-ryhmän, S-Pankin ja LähiTapiolan asiakkaiden ostotietoja ei yhdistetä S-mobiilissa.

Näin saat S-mobiilin käyttöösi

Voit ladata S-mobiilin puhelimeesi App Storesta tai Google Play Storesta. Löydät sovelluksen hakusanalla S-mobiili. Saadaksesi kaikki palvelut käyttöösi tarvitset ensimmäisellä kirjautumiskerralla S-Pankin verkkopankkitunnukset: käyttäjätunnuksen, salasanan sekä tunnuslukutaulukon. Jatkossa voit kirjautua sisään pelkällä verkkopankin salasanalla.

Näin saat Vakuutukset-osion käyttöösi

Voit ottaa Vakuutukset-osion käyttöösi, jos olet täysi-ikäinen ja S-ryhmän asiakasomistaja. Vakuutusasiointia varten tarvitset S-Pankin verkkopankkitunnukset. Kirjaudu ensin S-mobiiliin ja valitse Vakuutukset-välilehti, jonka löydät pyyhkäisemällä kolme kertaa vasemmalle. Valitse Ota käyttöön ja etene palvelun sinulle antamien ohjeiden mukaisesti. Jos Vakuutukset-osio ei näy puhelimessasi, päivitä S-mobiili sovelluskaupasta.

Lisätietoa S-mobiilista

Lisätietoa LähiTapiolan vakuutuksista

Näin saat S-Pankin verkkopankkitunnukset