S-ryhmä palkkaa 14 traineeta valmennusohjelmaansa


19.03.2018

S-ryhmä rekrytoi tänä keväänä 14 uutta traineeta eri toimialoilleen. S-Trainee-ohjelma on väylä ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille nuorille S-ryhmän tulevaisuuden avaintehtäviin.

S-ryhmän uudistunut rekrytoiva valmennusohjelma, S-Trainee, etsii jälleen nuoria talentteja ja tuoreita näkemyksiä vähittäiskaupan ja matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialoille.

– Kauppa kansainvälistyy ja digitalisoituu voimakkaasti. Uusien kykyjen kasvattaminen on meille tärkeämpää kuin koskaan. Emme hae valmennusohjelmaamme harjoittelijoita, vaan traineita rakentamaan muutosta kanssamme, SOK:n henkilöstöjohtaja Susa Nikula S-ryhmän henkilöstötoiminnoista kertoo.

Traineepaikkoja on auki osuuskaupoissa, SOK:lla ja lähialueiden liiketoiminnoissa Virossa. Ohjelman ydintä on teoreettisen opiskelun yhdistäminen käytännön työhön: trainee työskentelee S-ryhmän toimipaikoissa ja tukitoiminnoissa hänelle laaditun henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman mukaisesti. Työsuhde on vakituinen, ja työskentely S-ryhmässä jatkuu varsinaisten valmennusjaksojen päätyttyä.

– Tarjoamme traineille tilaisuuden kasvaa kykyjensä mukaan yhä vaativampiin esimies-, asiantuntija- ja johtotehtäviin. Avainosaajien johtaminen ja kehittäminen sekä seuraajasuunnittelu ovat osa kaupparyhmän laajempaa ’talent management’ -viitekehystä, Susa Nikula kuvailee.

 

Lisätiedot:
S-ryhmän henkilöstötoiminnot, henkilöstöjohtaja Susa Nikula (SOK), puh. 010 76 80260
S-ryhmän henkilöstötoiminnot, HRD-johtaja Pekka Ruuth (SOK), puh. 010 76 82901