Vuoden työryhmä S-market Kitee

Laadun seurantaa ja yhteen hiileen puhaltamista - tällainen on vuoden työryhmä

Tunnelma Kiteen S-marketissa on kotoisa, avara ja valoisa. Sisälle valuu upea luonnonvalo ja kassoilla ihmiset pakkaavat ostoksensa talvisen auringon helmeilyn alla. Kuormaa on tullut paljon purkuun ja asiakkaitakin riittää, mutta kauppa näyttää silti siistiltä ja puhtaalta.

Henkilökunnan hyväntuulisuus ja energisyys tarttuu viimeistään tervehtiessä. Olemme saapuneet Vuoden työryhmä -palkinnon voittajaksi valikoituneeseen S-marketiin Kiteelle.

Tällaisen palkinnon voittaminen on aina merkittävä saavutus koko tiimiltä. Myös silloin, kun sitä ei osaa odottaa: “Tämä palkinto tuli meille kyllä täysin yllätyksenä”, Katja Hirvonen sanoo muistellen lauantaita, jolloin palkinnot jaettiin.

Tunnustus ilahdutti myös yksikön marketpäällikkönä toimivan Aku Korhosen:“En osannut odottaa vuoden työryhmä -palkintoa, mutta tiesin, että meillä on todella hieno vuosi sekä tuloksellisesti että laadukkuuden kannalta.”

Korhosen mukaan pohjatyö on tehty vuosien pitkäjänteisellä työllä ja laadukkuus on koko työryhmälle se ykkösasia. Tekemistä puolestaan ohjaa laadun kolmiloikka, jota seurataan yhdessä säännöllisesti. “Siinä meidän tavoite on olla Suomen ykkönen”, Aku paljastaa.

Palkinto on merkki siitä, että yksikön jäsenet ovat onnistuneet kehittämään laadukasta tiimityötä ja saavuttaneet yhteisiä tavoitteitaan. Se on ansaittu sitoutumisesta, kovasta työstä ja yhteistyöstä.

“Ainahan palkinnon saaminen tuntuu hyvältä ja se on myöskin merkki siitä, että meitä arvostetaan työntekijöinä”, täydentää Suvi Hiltunen. 

Menestyksen salaisuutta tiedustellessa kantavaksi teemaksi nousee tiimityön ja yhteistyön merkitys sekä tiimin moninaisuus. “Me puhalletaan yhteen hiileen ja meillä on moniosaajajoukko - eri ikäisiä ja erilaisia osaajia”, pohtii Suvi.

Minna Laasonen toteaa, että tiimityöskentely on selkeästi avain menestykseen, ja kun tiimi on sitoutunut yhteisiin tavoitteisiin, se voi saavuttaa paljon. Monivuotisen kehitystyön lisäksi Kiteen S-marketin hyvät puitteet mahdollistavat laadukkaan työn tekemisen.

“Tänne on mukava tulla, täällä on kivat työkaverit ja asiakkaatkin ovat jo tuttuja tällaisella pienellä paikkakunnalla”, kertoo Katja.

Sanna Luomalalle S-market Kitee on kuin toinen koti ja siihen työkaveritkin yhtyvät.

 

Kuvassa vasemmalta: Katja Hirvonen, Minna Laasonen, Suvi Hiltunen ja Sanna Luomala.