Monipuolinen ammattiosaaminen saattoi Pia Hämäläisen palvelupäälliköksi

Rautaista asiakaspalvelua rautakassalla

Joensuun Prismassa työskentelevä Heidi Sormunen on rautainen asiakaspalvelija, joka palvelee asiakkaitamme missä milloinkin. Heidiin olet saattanut törmätä asioidessasi Prisman ABC:llä, Prisma Raudassa, Prisman kassoilla tai kenties rokotuksessa PK Terveydessä!

Löysin PKO:lle töihin, kun olin toisessa tavaratalossa opintojen ohessa töissä. Koulutukseltani olen terveydenhoitaja. Aikaisemman työpaikan työsopimus ei enää jatkunut, joten hain Prismalle, josta olin kuullut jo etukäteen paljon hyvää. Prisman sijainti oli hyvä ja sen lisäksi ajattelin, että täällä olisi mahdollista työskennellä eri osastoilla ja lisätä osaamistaan laajasti.

Prismassa työskentelen itsepalvelukassalla, Prisma Raudan kassalla ja ABC:llä tuolla pesukadulla. Olen tehnyt myös niin sanotusti keikkoja PK-terveydessä rokotuskirjaajana. PK-terveyteen minä päädyin, kun Workplacessä tiedusteltiin, että olisiko PKO:lla hoitajan koulutusta omaavia työntekijöitä, jotka haluaisivat työskennellä PK-terveydessä rokotusten parissa. Laitoin viestiä, että minä voin tulla. Minulla ei ollut rokotuslupia, joten toimin rokotuskirjaajana.

Parasta tässä työssä on vaihtuvuus ja työyhteisö. Haluan pitää huolta siitä, että työni pysyy minulle mielekkäänä, joten keksin aina uusia tapoja kehittää itseäni ja PKO auttaa siinä, jos sitä itse haluaa. Meillä on myös ihan huippu työporukka Prismalla. Täällä on niin iso joukko ihmisiä, että löytää väistämättä ympärilleen ne omat ihmiset.

PKO on työnantajana tosi joustava ja mukautuva. On mahdollisuus kouluttautua ja tehdä sitä, mitä oikeasti itse haluaa tehdä, että viihtyy töissä. Työssä viihtymistä edistetään myös hyvillä työsuhde-eduilla. Tykkään itse erityisesti ravintolaeduista ja meillä on myös käyttötavarasta hyvät henkilöstöedut. Sen lisäksi työnantaja tukee meidän hyvinvointia Epassilla, ja sitä tulee ahkerasti käytettyä.

Kyllä minä voin sanoa, että PKO on minun näköinen työpaikka!