Prisma Jelppi huoltaa myös talviurheluvälineet kuntoon ammattilaisen ottein. Luistimet teroitamme käyttäen ammattikäyttöön tehdyillä Prosharp -teroituskoneilla käden käänteessä. Pystymme myös muotoilemaan terät toiveiden mukaan. Teroitamme myös kauno- ja retkiluistimet. Suksi- ja lasketteluvälineiden kunnostukseen käytämme paikallisen valmistajan Vauhdin voiteita. Huollamme perinteiset-, luistelu-, pitokarva- ja laskettelusukset sekä myös liukulumikengät ja lumilaudat. Voitelut, pohjien kunnostukset, pitokarvan vaihdot ja kanttien teroitukset. Kaikki hoituu. Tuo talviurheiluvälineesi huoltoon Prisma Raudan asiointipisteelle Prisma Joensuun aukioloaikojen mukaisesti. Voit myös varata ajan suksihuoltoon ennakkoon ajanvarauskalenteristamme.

 

TALVIURHEILUVÄLINEIDEN HUOLLOT

Luistinten teroitus

Ostitko uudet luistimet? Tuo ne teroitettavaksi ennen käyttöönottoa ja varmista paras ensituntuma uusiin luistimiin. Luistimet tulevat tehtaalta teroittamattomina, joten on ne kannattaa käyttää teroitettavana. Vanhatkin luistimet on hyvä teroittaa säännöllisesti ja myös lasten luistimet on tärkeä teroittaa. Tylsä terä luistaa sivuille, joka tekee harjoittelusta haastavaa.

Teroitamme luistimet käyttäen ammattilaistason Prosharp-teroituskoneita ja meillä on myös mahdollisuus muotoilla terät yksilöksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi. Kysy lisää muotoilusta Jelpistä.

Luistimien teroitus 10 €
Luistimien teroitus + muotoilu 18 €
Retkiluistinten teroitus 10 €

Suksihuolto

Eikö suksi luista tai puuttuuko pitoa? Ostitko tälle talvelle uudet sukset? Tuo välineet Jelpin huollettavaksi, niin huollamme ne toiveidesi mukaisesti! Suksiin voit valita voitelun kolmesta eri kelialueesta, riippuen siitä minkälaisella säällä tykkäät hiihdellä. Teemme myös Skin-suksien ja liukulumikenkien pitokarvojen vaihtoja. Myös laskettelusuksien ja lumilautojen voitelut ja kanttien teroitukset onnistuvat ammattilaisiltamme käden käänteessä.

Voiteluun käytämme laadukkaita voiteita, muunmuassa paikallisen valmistajan Vauhti:n tuotteita.

Luistelusuksien peruskunnostus

(sis. suksien puhdistuksen sekä voitelun halutulle lämpötilalle)

20 €
Perinteisten suksien peruskunnostus

(sis. suksien puhdistuksen sekä pito- ja luistovoitelun)

22 €
Suksien pikavoitelu (sis. puhdistuksen ja pikavoitelun, ei sisällä pohjustusta) 13 €
Voiteiden / pitoteippien poisto 12 €
Suksien pitokarvojen vaihtotyö

(ei sis. pitokarvoja)

(Jelpin kautta saatavilla Peltosen pitokarvoja tai asiakas voi tuoda myös haluamansa pitokarvat)

15 €
Suksien pitokarvojen vaihtotyö + voitelu (ei sis. pitokarvoja)(Jelpin kautta saatavilla Peltosen pitokarvoja tai asiakas voi tuoda myös haluamansa pitokarvat) 35 €
Suksisiteiden vaihto 10 €
Sauvojen korjaus (sis. sauvan kahvan tai piikin vaihdon tai sauvan lyhennyksen, osat veloitetaan erikseen. Hinta / sauva.) 10 €
Uusien laskettelusuksien pohjustus ja luistovoitelu käsin 30 €
Vanhojen laskettelusuksien / liukulumikenkien perushuolto

(sis. kanttien teroituksen, suksien puhdistuksen sekä voitelun)

35 €
Uuden lumilaudan voitelu 30 €
Vanhan lumilaudan voitelu ja kanttien teroitus

(sis. kanttien teroituksen, laudan puhdistuksen sekä voitelun)

40 €