Antti Pölönen PKO:n talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi


27.06.2023

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) talousjohtaja sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Antti Variksen siirtyessä toisen työnantajan palvelukseen KTM Antti Pölönen on nimitetty Pohjois-Karjalan Osuuskaupan talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.9.2023 alkaen. Talousjohtajana Pölönen vastaa PKO:n taloushallinnosta, ICT-tiimistä, PKO:n hallinnon koordinoinnista ja talousjohtaja toimii myös hallituksen sihteerinä.

Pölönen on 37-vuotias ja hän on työskennellyt PKO:lla vuodesta 2016 lähtien mm. marketpäällikkönä sekä laskentapäällikkönä. Pölönen on suorittanut S-Trainee-ohjelman vuosina 2011-2012, jonka jälkeen hän toimi SOK Palveluässässä palveluesimiehenä ja palvelupäällikkönä. SOK Palveluässä tuottaa talous- ja palkkahallinnon palvelut koko S-ryhmälle. Matkailu- ja ravitsemiskaupan uuden toimialajohtajan rekrytointi aloitetaan välittömästi.

PKO:n johtoryhmän muodostavat 1.9.2023 lähtien toimitusjohtaja Juha Kivelä, vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen, talousjohtaja Antti Pölönen, kehitysjohtaja Saija Viiliäinen, henkilöstöjohtaja Mika-Jussi Mononen sekä viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä. Rekrytoitava matkailu- ja ravitsemiskaupan uusi toimialajohtaja tulee myös kuulumaan PKO:n johtoryhmään.

Kaikki johtoryhmän jäsenet raportoivat toimitusjohtaja Kivelälle.

– Kiitän Antti Varista vuosien hienosta työstä PKO:n johtoryhmässä ja osuuskaupan menestystarinan edistämisestä. Antti Pölöselle tervetuloa osuuskaupan johtoryhmään ja lämpimästi onnea uuteen tehtävään, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Juha Kivelä, p. 010 762 2060