Coffee House auki entistä pidempään – juoma- ja ohjelmatarjooma lisääntyy


31.10.2023

Joensuun keskustassa sijaitsevan Coffee House -kahvilan aukiolot ja tarjooma laajenevat ja kahvila on jatkossa myös baari. Coffee House on 6.11.2023 lähtien avoinna maanantaista torstaihin kello 8-22, perjantaisin kello 8-23, lauantaisin kello 10-23 ja sunnuntaisin kello 10-19. Aukiolot siis laajenevat illasta yhteneväisemmiksi naapurissa olevaan Amarilloon verraten.

”Yhdessä Coffee House ja Amarillo muodostavat isomman kokonaisuuden aamusta iltaan. Vastaamme laajennetuilla aukioloajoilla ja juomatarjoomalla pian alkavan pikkujoulukauden etkopaikkakysyntään. Lisäksi laajemmilla aukioloajoilla Coffee House palvelee entistä paremmin samassa rakennuksessa sijaitsevan Original Sokos Hotel Vaakunan asiakkaita aulabaarina”, kertoo ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta.

Coffee Housen juomavalikoima laajenee cocktailien ja mocktailien sekä kauden erikoisoluen osalta pikkujoulukautta ajatellen.

”Iltaisin musiikkilista painottuu loungemusiikkiin. Lisäksi joka kuun toinen tiistai kello 20 Coffee Housessa on bingoiltamat. Ensimmäiset bingoiltamat ovat jo 14.11. ja seuraavat 9.12.”, mainitsee Pohjoranta.

Aamupäivisin Coffee Housessa hemmotellaan asiakkaita kahvitarjouksilla. Kupillisen kuumaa ja tuoretta suodatinkahvia saa kahden euron kolikolla arkisin kello 8-11 ja latten tai cappucinon saa 3,5 eurolla.

”Jokainen päivä kuuluu aloittaa kahvilla, mutta varsinkin arkisin se on tärkeää, jotta jaksaa kunnolla rutistaa työ- tai koulupäivän loppuun saakka. Tervetuloa aamukahville Joensuun Coffee Houseen!”, Pohjoranta toivottelee.

 

Ruokahävikkiä vastaan

Joensuun Coffee House on liittynyt ResQ-ruokahävikkipalveluun. Suomalainen ResQ yhdistää ravintolat, kahvilat ja ruokakaupat kuluttajiin. Kuluttajat löytävät palvelun kautta ruokaa puoleen hintaan.

”Myymme hävikkiin meneviä kahvilatuotteita pikkutunneilla sekä yönylilevänneitä tuotteita aamulla ResQ-sovelluksen kautta. Näillä toimenpiteillä haluamme hillitä ruokahävikkiä ja pienentää ravintoloidemme hiilijalanjäkeä. Se on PKO:n vastuullisuusarvojen mukaista”, ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta sanoo.

Vastuullisuus ja hävikin vähentäminen ovat Pohjois-Karjalan Osuuskaupalle tärkeitä asioita. PKO antaa syömäkelpoista ruokaa esimerkiksi hyväntekeväisyyteen yhteistyökumppaneidensa avulla. Vuosittain ruoka-avun piirissä on yli 5 500 pohjoiskarjalaista kotitaloutta. Lisäksi PKO:n myymälöissä punalaputetaan tuotteita, joiden parasta ennen -merkintä tai viimeinen käyttöpäivämäärä on lähellä.