Jäsenistöä on kuultu: lemmikkimyyntiä ei aloiteta


19.03.2018

Jäsenistöä on kuultu: lemmikkimyyntiä ei aloiteta

Prisma Joensuu keskittyy lemmikkieläintarvikevalikoimansa kehittämiseen, mutta ei toteuta suunnitelmaa lemmikkieläinten myynnistä.
 

  • Olemme avoimesti tiedottaneet suunnitelmista aloittaa lemmikkieläimien myynti. Jäsenistön ja sidosryhmien kuulemisen jälkeen olemme päättäneet keskittyä lemmikkieläinmaailman tarvikevalikoiman kehittämiseen ja hylkäämme suunnitelman lemmikkieläimien myynnin aloittamisesta, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

 

Kauppakeskus Prismassa toimi usean vuoden ajan vuokralaisena pienlemmikkejä myynyt Rahulan eläinliike, joka nyt on lopettanut liikkeensä kauppakeskuksen tiloissa.

  • Liikkeen päättäessä lopettaa toimintansa meille tuli useilta tahoilta toiveita sekä lemmikkieläinten myyntitoiminnan jatkamisesta että lemmikkieläintarvikevalikoiman laajentamisesta rautakauppa Rauta-Prismassa. Julkaisimme suunnitelmat ja kuuntelimme jäsenistöä herkällä korvalla, minkä perusteella päätimme olla aloittamatta lemmikkieläinten myyntiä ja keskittyä lemmikkieläintarvikevalikoiman kehittämiseen. Osuuskauppa on kaksoisroolinsa mukaisesti sekä liikeyritys että jäsenyhteisö. Me kuulemme jäseniämme päätöksiä tehdessämme. Todella moni toivoi lemmikkieläinten myynnin aloittamista, mutta vielä enemmän oli niitä, jotka toivoivat ettei tuota suunnitelmaa toteuteta, Kivelä sanoo.

 

Lisätietoja: PKO, toimitusjohtaja Juha Kivelä, p. 010 762 2026

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, jonka tehtävä on tuottaa palveluja ja etuja omistajilleen sekä edistää maakunnan elinvoimaisuutta. PKO:lla on maakunnan 10 kunnan ja kaupungin alueella 100 toimipaikkaa, jotka työllistävät lähes 1 200 henkilöä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.