Keppihevosia vähävaraisiin perheisiin


23.09.2022

Lauantaina 17.9. Joensuun raviradalla järjestetyissä PKO-raveissa tehtiin osuuskaupan arvojen mukaisesti yhteistä hyvää. PKO ja Joensuun Ravirata oy kannustivat ravikävijöitä lahjoittamaan keppihevosia. Yhteistä hyvää -hyväntekeväisyystempaukseen kertyikin noin 30 keppihevosta, jotka on toimitettu Hope ry:lle.Hope ry lahjoittaa keppihevoset vähävaraisten perheiden lasten iloksi.

Kiitos kaikille raveissa kävijöille lahjoituksista!

PKO-raveissa kävi 1 200 ravivierasta. Tapahtuma oli kävijämäärältään raviradan tämän vuoden suurimpia tapahtumia.

PKO ja sen kanssa yhteistyötä tekevät eri urheiluseurat jatkavat hyväntekeväisyystapahtumien järjestämistä. Pelien yhteydessä kerätään urheiluvälineitä lahjoitettaviksi. Lahjoitukset ohjaa eteenpäin Hope ry.

– Kun me PKO:ssa kysyimme omistajiltamme, mihin he haluaisivat meidän suuntaavan hyväntekeväisyystekojamme, tärkeimmäksi kohteeksi nousivat oman maakuntamme nuoret ja vähävaraiset perheet. Osuuskaupan halutaan tekevän osansa nuorten syrjäytymisen vastaisessa työssä. Tarvetta ovat voimistaneet korona-aika ja perheiden lisääntynyt taloudellinen epävarmuus. Apua tarvitsevien perheiden joukko on laajentunut, toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

– Haluamme tehdä auttamisesta helppoa tarjoamalla mahdollisuuden tuoda lahjoitustavaroita samalla kun tulee katsomaan peliä. Huolehdimme tavaroiden vastaanottamisesta sekä kuljettamisesta Hope ry:lle, joka puolestaan vastaa tavaroiden jakelusta lapsiperheille, PKO:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä sanoo.

Seuraavat Yhteistä hyvää -hyväntekeväisyystempaukset toteutetaan seuraavissa tapahtumissa:
15.10. Jokipoikien jääkiekko-ottelu: kiekkovarusteiden keräys (Jokipojat–Hokki PKS Areena klo 17)

6.11. Josban salibandyottelu: pelivälineiden keräys (Josba–Saipa Joensuu Areena klo 17)

3.12. Kataja Basketin koripallo-ottelu: pallojen keräys (KTP–Basket Motonet Areena Joensuu klo 17).
Tule paikan päälle kannustamaan oman kaupungin urheilijoita ja tee samalla hyvää lahjoittamalla harrastevälineitä vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten iloksi!