Kimmelin uusi kesäterassi avautuu Pielisjoen rantamaisemaan


09.06.2022

Original Sokos Hotel Kimmelin uusi kesäterassi, Bistro Heilin Piha, on avattu Sirkkalan puistoon ja on avoinna elokuun loppuun asti. Isolla, viihtyisällä terassilla on 250 asiakaspaikkaa, erilaisiin istuinryhmiin sommiteltuna. Bistro Heilin Piha tarjoaa aitiopaikan Pielisjoen kanava-alueen eri kesätapahtumien seurailuun sekä kattaa juomat ja ruoat Osuuskaupparokin osallistujille.

– Uuden terassin avauksen ajankohta on loistava. Joensuun tapahtumakesästä on tulossa todella vilkas alkaen Osuuskaupparokista ja jatkuen elokuulle asti eri tapahtumin. Kylmän juoman äärellä voi seurailla festarimeininkejä tai tulla terassillemme etkoille tai jatkoille. Lisäksi Bistro Heilin Piha sopii hienosti polttariseurueiden ohjelmaan, vinkkaa Bistro Heilin ravintolapäällikkö Eerik Elavuori.

– Tunnelma tällä terassilla on kuin rennoissa pihajuhlissa, joissa aikaa vietetään niin uusien kuin vanhojen ystävien kesken. Aurinko paistaa iltaan asti ja pihagrilli on kuumana koko päivän sekin. Ja onhan terassilta hienot näkymät Pielisjoen rantamaisemaan, Elavuori kertoo.

Kesäterassi on Bistro Heilin kesäinen jatke ja palvelee maanantaista lauantaihin lounaasta iltakymmeneen, sunnuntaisin klo 14–21. Sulkemisajankohta venyy sään ja auringonsäteiden mukaan. Bistro Heilin Pihan ruokatarjoilu koostuu grilliruokien lisäksi burgereista ja runsaista salaattiannoksista. Grillattava liha on aina kotimaista. Juomapuolen erikoisuuksia ovat raikkaat frozenjuomat, jotka valmistetaan asiakkaan valitsemista hedelmistä. Tarjolla on myös laaja olut- ja viinilista.

Firman kesäpäivä rokkia kuunnellen

Kesäkuun 17.–18.6. Sirkkalan puistossa soi rokki, kun OKR:ää eli Osuuskaupparokkia päästään pienen tauon jälkeen taas viettämään. Tapahtuma sopii yritysten henkilöstön tai yhteistyökumppaneiden tapaamiseen rennommissa merkeissä. VIP-lippuun sisältyy alkumaljat, buffetruokailu hotellin sisätiloissa sekä pääsy vip-alueelle. Bistro Heilin Pihalla nautitaan festaritunnelmista aivan niiden ytimessä.

Bistro Heilin Pihan avaus on osa Original Sokos Hotel Kimmelin uudistumista. Hotellin kokoussiipi, ravintola Bistro Heili, 60 tyylikästä Superior-huonetta ja peräti 70-neliöinen parvekkeellinen sviitti avautuivat 15.9.2021. Juhlasali Sirkkala ja pienet Lasikabinetit valmistuivat lokakuussa 2021. Uudistuksen myötä myös suosittu viihderavintola Las Palmas siirtyi Kimmelin tiloihin. Kimmelissä onnistuvat niin kokoukset, juhlat, seminaarit, perheillalliset kuin nyt myös autonäyttelyt. Kokoustiloista intiimeimmät ovat Bistro Heilin vierellä olevat Lasikabinetit.

 

– Nyt tehdyillä uudistuksella tähtäämme niin Itä-Suomen ykköstapahtumataloksi kuin koko Suomen merkittävimpien tapahtumatalojen joukkoon sekä halutuksi bisnesmatka- ja Staycation-kohteeksi, kertoo Pohjois-Karjalan Osuuskaupan matkailu- ja myyntijohtaja Tiina Kanninen.

 

Bistro Heilin Pihan avaus osana Kimmelin uudistumista on PKO:n Pielisen altaan
– matkailustrategian käytännön toteuttamista.

– Pohjois-Karjalan alueellisen matkailuorganisaatio Visit Karelian tavoitteena on tuplata maakunnan yöpymismäärä 2030 mennessä. Myös PKO:n strategiassa matkailu on yksi kasvukärjistä ja meidän tavoite on tuplata yöpyjämäärä PKO:n hotelleissa. Uudistuva Kimmel on tässä keskeisessä roolissa, toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

Bistro Heilin Piha / Bistro Heili, Original Sokos Hotel Kimmel, Itäranta 1, Joensuu
Lisätietoja: Eerik Elavuori, ravintolapäällikkö, Bistro Heili ja Bistro Heilin Piha, puh. 050 590 2581

Kuvalähde: Karjalainen/Marko Puumalainen.