Loma-Kolille uusia matkailun vetonauloja


06.10.2016

Loma-Kolille uusia matkailun vetonauloja

Kolin matkailutoimintoja on tarkoitus uudistaa ja monipuolistaa tulevan talven aikana.
Loma-Kolin nykyisten laskettelurinteiden paikalle suunnitellaan täysin uutta tarjontaa kun alueelle on tarkoitus tuoda uudenlaisia ja ympärivuotisia luonto- sekä matkailupalveluja.


– Olemme jo useamman vuoden ajan pohtineet sitä, jatketaanko Loma-Kolin rinnetoiminnan kehittämistä yksin, jonkun muun kanssa vai keskitetäänkö laskettelutoiminta Ukko-Kolille. Nyt on tehty päätös kehittää Loma-Kolin alueelle täysin uudenlaista tarjontaa ja kehittää laskettelutoiminta nimenomaan Ukko-Kolilla, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari sanoo.
 

Hautasaaren mukaan Ukko-Kolia tullaan kehittämään koko perheen laskettelupaikkana niin ensi kuin tulevinakin talvina.
 

– Jo usean vuoden ajan suurin osa laskettelijoista on suunnannut nimenomaan Ukko-Kolille. Ukko-Koli on hotellin uudistamisen eli kokoustuotteen kehittämisen, ravintolatarjonnan parantamisen sekä uuden kylpylän myötä entisestään kasvattanut vetovoimaansa, Hautasaari sanoo.

Hautasaaren mukaan neuvottelut Loma-Kolille tulevista toiminnoista ovat siinä vaiheessa, että suunnitelmista tiedotetaan tarkemmin asioiden varmistuttua.

 

 

Lisätietoja: PKO, matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari, p. 010 762 2017

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, joka tuottaa etuja ja palveluita asiakkaille 10 kunnan alueella Pohjois-Karjalassa. PKO:lla on eri puolilla maakuntaa yli 100 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 100 henkilöä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.