Merja Kurpasta Ässäpäällikkö


29.09.2014

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) Merja Kurppa on valittu vuoden Ässäpäälliköksi. Kurppa työskentelee S-market Rantakylässä marketpäällikkönä.
Kurpan palkitsi lauantaina 27. syyskuuta Seinäjoella järjestetyillä S-Päällikköpäivillä SOK:n pääjohtaja Taavi Heikkilä.

Palkintoperustelujen mukaan Merja Kurppa on erittäin pidetty ja arvostettu esimies sekä luotettava kollega, jonka tekemisen laatuun voi aina luottaa. Hän on kahden toimialan taitaja ja pitkän linjan ammattilainen, joka on itseään säästelemättä saavuttanut työryhmineen huikeita tuloksia. Kurppa on varmistanut S-market Rantakylän kehittymisen uudesta yksiköstä S-marketien parhaimmistoon koko Suomen tasolla. Kaikki yksikön laadulliset ja taloudelliset mittarit osoittavat tasapainoista menestymistä.

Kurppaa kuvaillaan sanoilla pitkäjänteinen, omistautunut, sinnikäs, luotettava, ihmiskeskeinen ja lämmin huolenpitäjä. Samaa mieltä ovat asiakkaat, sillä Merjan yksikössä asiakastyytyväisyys on ollut joka kerta osuuskaupan parhaimmistoa.

S-Päällikköpäivä on tarkoitettu kaikille S-ryhmän toimipaikkojen tulosvastuullisille esimiehille ja johdon edustajille. S-Päällikköpäivä järjestettiin lauantaina 27.9.2014 Seinäjoen Areenalla.

Ässäpäälliköitä valittiin koko S-ryhmästä yhteensä 14. Valittujen päälliköiden yksiköt sijoittuvat eri tunnusluvuilla katsottuna ketjun menestyneimpien yksiköiden joukkoon.
S-Päällikköpäivä järjestetään ja päälliköt palkitaan joka toinen vuosi.

PKO:sta aiemmin Ässäpäälliköiksi on valittu seuraavat henkilöt:

2012 Timo Tuomela

2010 Lassi Tarén

2000 Raili Tuomela

1998 Urmas Tahvanainen

1992 Juha Riikola, Pirjo Tiainen
1990 Tuula Kuha
1988 Maija Savander.