PKO tukemassa paikallista junioriurheilua – YHTEINEN HARRASTUS


28.09.2020

Juniorien harrastustoiminta antaa liikkeen ja lajioppien lisäksi eväitä tulevaisuutta varten. Parhaimmillaan harjoituksissa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Me PKOlaiset haluamme olla mukana mahdollistamassa halvempia harrastusmaksuja sekä varmistamassa erilaisten harrastamiseen liittyvien tapahtumien toteutumista. Olemme tukemassa Nurmeksen Sepot ry:n toimintaa kaudella 2020.

”Olemme yleisseura ja lajeihimme kuuluvat jääkiekko, pesäpallo, tanssi, pöytätennis, lentopallo, suunnistus ja yleisurheilu. Seurassamme on mukana noin 180 lasta ja nuorta. Pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme avulla olemme pystyneet tarjoamaan junioreille monipuoliset ja edulliset harrastusmahdollisuudet. Haluamme jatkossakin tarjota nämä harrastusmahdollisuudet ja toivotan kaikki lapset ja nuoret tutustumaan toimintaamme” Toni Huotari, toiminnanohjaaja.

PKO on osuuskuntatoimijana pelannut joukkuepeliä jo yli 100 vuotta. Yhteistyössä on voimaa – sen kautta rakennetaan suuria asioita. Ohjaamme vuosittain osuuskaupan toiminnan tuloksesta noin 700 000 euroa nuorten ja erityistä tukea vaativien henkilöiden työllistämiseen sekä urheilun, kulttuurin ja järjestöjen tukemiseen.

PKO tekee yhteistyösopimuksen aina yksittäisten ikäkausijoukkueiden sijaan koko seuran kanssa, jotta tuki leviää laajasti ja tasapuolisesti kaikkien juniorien hyödyksi.  Sponsoroinnistamme saat lisätietoa yhteistyösopimuksistamme vastaavalta Petri Vähältä: petri.vaha@sok.fi, p. 010 762 2034.