Ravintola Aittaranta: Kerro toiveesi nyt


03.04.2019

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) avaa ravintola Aittarannan Joensuuhun Penttilänrantaan huhtikuun loppupuolella ja haluamme kuulla PKO:n omistajien ja muiden alueen asukkaiden toiveita uuteen ravintolaan liittyen. Asiakkaat voivat jättää toiveitaan tai terveisiään PKO:lle 16.4.2019 saakka täällä: https://my.surveypal.com/Ravintola-Aittaranta-Omistajien-Toiveet 

Lisäksi toiveita voi kertoa 11.4. henkilökohtaisesti, kun PKO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan henkilökunta jalkautuu Penttilän, Niinivaaran ja Vehkalahden S-marketeihin.

Penttilän alueelta on tullut toiveita laajasti asuinaluetta ympärivuotisesti palvelevasta ravintolasta, ja nyt vastaamme näihin toiveisiin. Voimakkaasti kasvavalla Penttilän alueellahan ei tällä hetkellä ole ravintolatarjontaa.  Ravintola on Vallilan aukiolla sijaitsevassa kolmekerroksisessa suojellussa kivitalossa, ja rakennuksen vieressä sijaitsee S-market Penttilänranta. Ravintola Aittarannan kiinteistöstä on näkymä Pielisjoelle, ja rakennuksen alakerrassa on hyvä saunaosasto. Aittarannassa voi järjestää myös kokouksia, juhlia, saunailtoja ja muita yksityistilaisuuksia.

Terassille tulee noin 130 asiakaspaikkaa ja sisätiloihin noin 110 asiakaspaikkaa.

Lisätietoja: PKO matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari, p. 010 762 2017